Violență în stradă, la meciul Dinamo-Rapid. Suporterii au agresat două persoane lângă stadionul din Ștefan cel Mare

24 oct. 2021
284 Afișari
Violență în stradă, la meciul Dinamo-Rapid. Suporterii au agresat două persoane lângă stadionul din Ștefan cel Mare
Violență în stradă, la meciul Dinamo-Rapid. Suporterii au agresat două persoane lângă stadionul din Ștefan cel Mare/ FOTO: Facebook FC Dinamo

Violență înainte de meciul din Ștefan cel Mare. Mai mulți suporteri dinamoviști au agresat sîmbătă seara, în stradă, două persoane ce intenţionau să asiste la meciul derby-ului Dinamo – Rapid, încheiat scor 1-1.

Persoanele au fost agresate cu o oră înainte de startul partidei de fotbal, în jurul orei 19.30.

Potrivit Jandarmeriei București, mai mulţi suporteri dinamovişti au agresat un bărbat şi o femeie, la intrarea pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Jandarmeria: Unul dintre agresori, dus la secția de poliție

Jandarmeria Capitalei cercetează incidentul de la meciul de fotbal dintre echipele Dinamo Bucureşti şi Rapid Bucureşti. Unul dintre agresori a fost identificat și a fost condus la secţia de poliţie, pentru luarea măsurilor legale.

„În continuare se fac verificări pentru identificarea tuturor făptuitorilor implicaţi în altercaţie”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei.

Peste 2000 de fani au asistat la meciul Dinamo – Rapid

2.151 de fani au asistat la meciul Dinamo – Rapid, la  ultimul meci de Liga 1 disputat cu spectatori, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Începând de luni, 25 octombrie, porțile stadioanelor vor fi din nou închise, din cauza situației epidemiologice din România.

Cookies