Violator prins din întâmplare de polițiștii din București. Bărbatul, condamnat definitiv încă din 2014, a fost oprit la un filtru de rutină

31 oct. 2022
25894 Afișari
Violator prins din întâmplare de polițiștii din București. Bărbatul, condamnat definitiv încă din 2014, a fost oprit la un filtru de rutină
Violator prins din întâmplare de polițiștii din București. Bărbatul, condamnat definitiv încă din 2014, a fost oprit la un filtru de rutină / Foto simbol: Facebook-Poliția Română

Duminică seară, Brigada Rutieră București a prins din întâmplare un violator condamnat la închisoare încă din 2014. Infractorul a fost descoperit în cadrul unui control de rutină efectuat de polițiștii rutieri pe străzile din Capitală.

Violator prins din întâmplare de polițiștii din București

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a anunțat că duminică, 30 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au depistat un bărat în vârstă de 42 de ani condamnat la 20 de ani de închisoare.

Bărbatul era urmărit pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni:

  • Viol,
  • Tentativă de omor.

Infractorul a fost oprit duminică, în jurul orei 10:30, de către Brigada Rutieră pentru un control de rutină. Total a avut loc pe o stradă aflată în Sectorul 2. În mașină se mai afla încă un pasager.

Bărbatul le-a dat polițiștilor date false

În încercarea de a scăpa de polițiști, bărbatul de 42 de ani le-a dat inițial acestor date false cu privire la identitatea sa. Cu toate astea, nu a reușit să scape.

După ce au fost efectuate verificări, polițiștii au constata că pe numele respectivului există două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

  • Pentru infracțiunea de viol, bărbatul a fost condamnat de către Tribunalul București, în anul 2014, la 10 ani de închisoare,
  • Pentru infracțiunea de tentativă de omor, băratul a fost condamnat de către Tribunalul București, în anul 2015, la 10 ani de închisoare.

Bărbatul a fost condus de către polițiști la sediul Brigăzii Rutiere București în vederea continuării cercetărilor. Ulterior, acesta a fost predat către agenții din cadrul Secției 6 Poliție în vederea încarcerării acestuia într-un penitenciar.

Cookies