Viol într-un hotel din București unde erau cazați ucraineni: victima este o fetiță din Ucraina. | Fotografia agresorului

02 aug. 2022
3102 Afișari
Viol într-un hotel din București unde erau cazați ucraineni: victima este o fetiță din Ucraina. | Fotografia agresorului

Un bărbat din Ucraina este dat în urmărire după ce ar fi agresat sexual fata unor alţi ucraineni, la Bucureşti. Pe numele său a fost emis mandat de arestare pentru viol, informează agenția news.ro.

Un bărbat de 45 de ani din Ucraina a fost dat în urmărire generală de Poliţia Română după ce ar fi agresat-o sexual pe fata unor alţi ucraineni, aflaţi la Bucureşti. Judecătorii au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru viol, dar acesta a dispărut împreună cu fiul său.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul din Ucraina locuia într-un hotel din Bucureşti, împreună cu fiul său. El ar fi agresat-o sexual pe fetiţa unei alte familii din Ucraina, care se juca împreună cu fiul său. Ulterior, bărbatul şi fiul acestuia au dispărut.

Yevhen Fedorov, în vârstă de 45 de ani, a fost dat în urmărire generală de Poliţia Română după ce Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a emis, în 23 iunie, pe numele său un mandat de arestare preventivă de 30 de zile, pentru viol.

Îți mai recomandăm și alte informații de la București:

 

Cookies