LA MINE-N CARTIER

Vino în parcul Cireşarii şi adoptă un câine!

Câinii oferiţi spre adopţie sunt vaccinaţi, sterilizaţi, le-au fost montate microcipuri şi au carnete care dovedesc că sunt clinic sănătoşi. Actele de adopţie vor fi întocmite pe loc, câinii putând fi preluaţi de potenţialii proprietari chiar din parc.

Această campanie de adopţie gratuită a cânilor fără stăpân are loc în cadrul celei de-a VII-a ediţii a Cupei Primăverii organizată la Baza Sportivă „Cireşarii” de Clubul Copiilor Sector 1. Cu această ocazie, poliţiştii locali din Sectorul 1 vor organiza şi demonstraţii de autoapărare, dresaj canin precum și exerciții demonstrative cu câinii de misiune.

Primăria Sectorului 1 a demarat campaniile de adopție a câinilor fără stăpân încă din luna aprilie 2009. Până în prezent, aproape 1000 de câni comunitari au început o viață nouă alături de familiile adoptive.

Bucureștenii care vor să adopte un câine maidanez o pot face și direct de la adăpostul din Şos. Odăi nr. 3-5, de luni până vineri între orele 09°°-14°°.

În data de 15 ianuarie 2009, Primăria Sectorului 1 a inaugurat cel mai modern adăpost pentru câinii fără stăpân din Capitală – Centrul Teritorial de Adăpostire şi Protecţie Temporară a câinilor fără stăpân din Şoseaua Odăi. Centrul este dotat cu toate facilităţile și poate adăposti aproximativ 1000 de câini care sunt ridicaţi de pe străzi. Adăpostul cuprinde, pe lângă spaţiile individuale pentru câini, un cabinet veterinar modern şi o zonă de birouri.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button