Vineri se deschide un nou centru de vaccinare drive-thru în București

20 mai 2021
104 Afișari
Vineri se deschide un nou centru de vaccinare drive-thru în București

Vineri se deschide un nou centru de vaccinare drive-thru în București, în parcarea Cora Pantelimon, acesta urmând să funcționeze zilnic între orele 8 și 20:00.

Un nou centru de vaccinare de tip drive-thru se deschide în Bucureşti, în Sectorul 2 – în parcarea Centrului Comercial Esplanada (Cora Pantelimon). Centrul va fi deschis zilnic, în intervalul orar 8:00-20:00, iar vaccinul administrat este serul produs de compania Pfizer – BionTech.

Cei care doresc să se vaccineze o pot face fără să se programeze în prealabil în platformă. Se pot vaccina şi persoanele care şi-au făcut prima doză în altă locaţie şi doresc să-şi facă rapelul mai aproape de casă.

Centrul are 4 fluxuri şi o capacitate de 800-1.000 de vaccinaţi pe zi.

Deschiderea oficiala a Centrului din parcarea Cora Pantelimon are loc vineri, 21 mai, ora 9:30.

Radu Mihaiu: Am speranţa ca acest centru să fie un succes real

„Primăria Sectorului 2 a făcut eforturi în a urgenta deschiderea unui astfel de centru pentru a oferi accesul rapid şi facil la imunizare tuturor persoanelor dornice să se vaccineze, inclusiv persoanelor din zonele limitrofe Bucureştiului. Românii sunt mai atraşi de această metodă practică de vaccinare – direct din maşină, doar cu buletinul şi fără programare în platformă. Dacă simplificarea procesului şi accesul rapid sunt soluţii de creştere a ratei de imunizare, atunci tot efortul nostru are şi mai mult sens. Am speranţa ca acest centru să fie un succes real, un succes care să ne apropie de etapa pe care toţi o aşteptăm – cea de revenire la „firescul vieţii”, a vieţii de dinainte de pandemie”, a declarat Radu Mihaiu, Primarul Sectorului 2.

Cookies