ARHIVA B365

Vineri începe Târgul Imobiliar Project Expo. Care sunt ofertele

Intrarea la târg este liberă.

Sud Imobiliar Expert este una dintre cele mai noi companii imobiliare din zona de sud a Capitalei si isi face debutul la Targul Imobiliar PROJECT EXPO, fiind primul eveniment de acest tip la care participa. La standul lor veti gasi o oferta extrem de bogata de vile si terenuri. Sud Imobiliar Expert vine cu o oferta speciala pentru casele din complexul Lousiana Residence, respectiv un discount de 3.000 euro la locuintele cu 4 camere, care in cele trei zile ale evenimentului costa 85.000 euro (105 mp utili si 100 mp teren). O alta oferta speciala se refera la vile de patru camere, in sistem insiruit, situate in aceeasi zona, al caror prêt este redus cu 3100 euro, pretul final fiind 77.900 euro (106 mp utili si 180 mp teren). Si pentru clientii cu un buget mai redus Sud Imobiliar Expert vine cu o solutie: apartamente de doua camere in ansamblul Mary Residence, la un prêt de 25.000 euro (32,1 mp utili)

In schimb, unul dintre cei mai vechi parteneri ai Targului Imobiliar PROJECT EXPO strange din nou toata Zona de Sud intr-un singur loc. Ca de obicei, ofertele sunt cu adevarat speciale. Garsoniera la pretul de 18.000 euro, apartament cu 2 camere la 28.000 euro, apartament cu 3 camere la pretul de 38.500 euro, vila (in ansamblu de vile insiruite) la pretul de 54.500 euro. Noutate: loturi de teren in zone rezidentiale la pretul de 5.900 euro (300 mp) ce se pot achizitiona si cu plata in rate direct de la proprietar (fara dobanda, fara costuri suplimentare, pe perioada mica de timp, respectiv 12 luni),

Vor fi prezentate, in premiera, Studio Plus Metalurgiei, ansamblul  Lucky Residence 4, precum si Berceni Residence si  Metalurgiei Residence- faza 2, toate aflate in zona de Alexandru Obregia- Metalurgiei. Deasemenea, zona Brancoveanu- Oraselul Copiilor va fi reprezentata de ansamblul de locuinte colective Brancoveanu Residence 2, iar zona Piata Sudului- Oltenitei de proiectele Mara Residence si Royal Residence. O alta noutate este data de o serie de proiecte de mici dimensiuni, in blocuri cu regim mic de inaltime (gen vila): Mary Residence, Joy Residence si Tonny’s Residence.

Ansamblul Militari Residence, unul dintre cele mai mari ansambluri rezidentiale din Bucuresti, cu peste 40 de blocuri, vine cu preturi care incep de la 550 euro/mpu, astfel incat o garsoniera costa de la 19.600 euro, un apartament cu doua camere de la 30.000 euro, iar unul cu trei camere de la 46.000 euro. Oricine alege sa reserve o garsoniera in perioada de desfasurare a Targului Imobiliar Project Expo poate beneficia de modificarea bucatariilor open-space in bucatarii clasice, fara niciun cost suplimentar.

Si Evo Residence, care s-a lansat oficial la Targul Imobiliar PROJECT EXPO din luna iulie vine cu o promotie speciala. Astfel, in cele trei zile ale evenimentului, orice cumparator poate beneficia de discounturi de pana la 5.000 de euro la semnarea unui precontract de vanzare/cumparare. Pretul unei case este de 85.000 euro, iar suprafata este de 135 mp utili. In plus, fiecare proprietar beneficiaza de o curte de 195 mp.

Magecon Residence, amplasat in sectroul 5 al Capitalei ofera si el un discount semnficativ in cele trei zile ale Project Expo. Apartamente de doua camere au preturi intre 55.000-65.000 euro ( 950 mp) discount pe perioada targului de 15% ( suprafete 58-65 mp). Apartamentele de 3-4 camere au un pret intre 119.000- 145.000 discount pe perioada targului 15% ( suprafete 105-145 mp)

Vitan Residence 2 vine si el cu o oferta speciala, un studio de 36 mpu la pretul de 49.900 Euro – ultimul de acest tip. Cea de-a doua oferta include apartamentele din faza a doua, termen finalizare iunie 2014, ce se pot achizitiona cu un avans de doar 10%, diferenta fiind achitata la finalizare.

Nu foarte departe, situat in cartierul Dristor, se afla ansamblul NewTown Residence. Preturile pleaca de la 63.000 euro, iar bucatariile sunt complet finisate, echipate cu produse electrocasnice (masina de spalat vase, masina de spalat rufe, combina frigorifica) si dotate cu dulapuri, blat de lucru si corpuri suspendate. De asemenea, baile sunt complet finisate si utilate, iar livingul si dormitoarele sunt dotate cu aer conditionat. Dezvoltatorul vine cu o oferta speciala pentru un duplex de 3 camere, al carui prêt este de la 94.000 euro.

Adora Urban Village nu se multumeste doar cu o singura oferta. Apartamente 2 camere tip studio incepand de la 39,000 Euro + TVA. In plus, fara niciun cost suplimentar, in oricare dintre apartamente se poate amenaja o minicamera suplimentara care poate fi folosita ca dressing sau chiar ca un mic dormitor. Indiferent de apartamentul ales, dezvoltatorul vine cu multiple posibilitati de finantare, inclusiv rate la dezvoltator. Un consilier personal, specializat in domeniul creditelor imobiliare, sta la dispozitia oricarui client. Nu in ultimul rand, compania ofera mobilier de bucatarie cadou, cu electrocasnice incluse (plita pe gaz, cuptor electric si hota electrica). Si aerul conditionat, precum si mobilierul de baie sunt incluse in pret.

Sudinvest Residence ofera vile la pret de apartament, cu preturi care se califica pentru un imprumut prima casa. Sud Invest Villa 2 si 3, ansambluri amplasate in Popesti Leordeni, in zona Drumul Fermei, casute insiruite 86 mp utili, 100 mp teren, loc parcare la un prêt de 60.000 euro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button