ȘTIRI

Vineri începe Târgul de Joburi „Zilele Carierei”

Ministerul Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu (UTM) și Uniunea Studenților din România organizează în perioada aprilie-mai 2015 târgul de joburi „Zilele Carierei”.

Evenimentul este destinat studenților și masteranzilor și își propune să le prezinte acestora oportunitățile existente pe piața muncii și să le faciliteze accesul în companii multinaționale și locale de top.

Târgul de joburi vizează principalele orașe ale țării, startul fiind dat la București, pe data de 24 aprilie 2015, în cadrul UTM.

Companiile care s-au alăturat proiectului și care vor fi prezente la târgul de joburi din București sunt: Adecco, Bitdefender, Cora Romania, Genpact,  HRSolutions,  NOD, Telekom, Țiriac Auto, UPC Romania, Walter Services.

Următoarele evenimente vor avea loc la:

– Timișoara: 29.04.2015, Casa de cultură a studenților

– Iași: 06.05. 2015, Casa de cultură a studenților

– Craiova: 15.05.2015, Casa de cultură a studenților

– Cluj: 22.05.2015, Casa de cultură a studenților

Proiectul este cofinanţat de FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investeşte în oameni!”, Axa prioritară 2: “Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, Domeniul Major de Intervenţie 2.1. „Tranziţia de la şcoală la viaţa activă”.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button