BAZAR

Vine Netflix în România, din ianuarie!

Nu se știe încă prețul unui abonament lunar la Netflix în România, dar în Europa acesta este de aproximativ 10 euro pe lună.

Din luna ianuarie, romanii vor putea sa se aboneze la serviciul TV on demand Netflix, indisponibil in prezent in tara, conform a doua surse din piata IT&C, citate de wall-street.

In urma cu cateva luni, oficialii Netflix anuntau faptul ca urmaresc sa se extinda in mai multe state din lume, avand oferte personalizate si preturi diferentiate.

„Strategia noastra de expansiune internationala din ultimii ani a fost sa ne extindem cat mai repede, ramanand totodata profitabili la nivel global. Progresul a fost atat de puternic, incat putem finaliza expansiunea globala in urmatorii doi ani, deci mult mai devreme decat ne-am asteptat. Ne propunem sa obtinem profituri globale semnificative incepand cu anul 2017. Oferim serviciile Netflix in circa 50 de tari si deja am invatat ce continut prefera oamenii. Accelerarea extinderii la 200 de tari va fi posibila mai ales gratie dezvoltarii extraordinare a internetului, inclusiv pe telefoane, tablete si televizoare inteligente”, au declarat Reed Hastings, CEO Netflix si CFO-ul companiei, David Wells, intr-o scrisoare catre actionarii Netflix, transmisa la inceputul anului curent.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button