Vine iar Joi, zi de curățenie în Sectorul 2. De această dată, pe Calea Moșilor, între Bucur Obor și Bd. Carol I. PS2: Nu vă lăsați mașinile parcate la bordură!

29 aug. 2023
1967 Afișari
Vine iar Joi, zi de curățenie în Sectorul 2. De această dată, pe Calea Moșilor, între Bucur Obor și Bd. Carol I. PS2: Nu vă lăsați mașinile parcate la bordură!
Vine iar Joi, zi de curățenie în Sectorul 2. De această dată, pe Calea Moșilor, între Bucur Obor și Bd. Carol I. PS2: Nu vă lăsați mașinile parcate la bordură! Sursa foto: Facebook/ Primaria Sectorului 2 Bucuresti

Joi este zi de curățenie în Sectorul 2. PS2 anunță că, de această dată, 31 august 2023, se face curățenie generală pe Calea Moșilor, între Bucur Obor și Bd. Carol I. Șoferii sunt sfătuiți să nu-și lase mașinile parcate în această zonă.

Joi se face curățenie în Sectorul 2: pe Calea Moșilor

Curățăm în profunzime carosabilul și trotuarele din Sectorul 2, anunță PS2 într-o postare pe pagina de Facebook.

Joi, la data de 31 august, Primăria Sectorului 2 face curățenie generală pe Calea Moșilor, între Bucur Obor și Bd. Carol I, pe sensul de mers către Bd. Carol I.

Echipele vor acționa mecanizat, folosind utilaje, iar carosabilul va fi curățat până la bordură, însă vor fi curățate și trotuarele, de aceea șoferii sunt sfătuiți să nu-și lase mașinile parcate în această zonă.

La fel ca și la operațiunile desfășurate în săptămânile anterioare, ne dorim să ne sprijiniți acțiunea de spălare a străzilor, astfel încât să se desfășoare fără obstacole și fără mașini parcate pe carosabil, transmite Primăria Sectorului 2.

PS2 îi roagă pe bucureșteni să distribuie anunțul, astfel încât vestea să ajungă la cât mai multe persoane care locuiesc în zonă și care dețin mașini.

În cazul în care șoferii nu vor ține cont de anunțul făcut de Primăria Sectorului 2 și nu vor muta mașinile parcate pe Calea Moșilor, între Bucur Obor și Bd. Carol I, sensul către Bd. Carol I, trebuie să știe că riscă să fie amendați.

Sursa foto: Facebook/ Primaria Sectorului 2 Bucuresti
Sursa foto: Facebook/ Primaria Sectorului 2 Bucuresti

Săptămânile trecute, PS2 a curățat următoarele artere intens circulate:

  • Șoseaua Pantelimon;
  • Șoseaua Ștefan cel Mare;
  • Șoseaua Mihai Bravu;
  • Bulevardul Lacul Tei;
  • Bulevardul Basarabia;
  • Bulevardul Carol I;
  • Bulevardul Pache Protopopescu.

Cel mai probabil, acțiunile de igienizare a carosabilului și trotuarelor vor continua și în perioada următoare.

Cookies