Vine gerul: pentru sesizări referitoare la oamenii străzii care suferă de frig, sunaţi la numărul verde

de:
04 ian. 2011
0 Afișari
Vine gerul: pentru sesizări referitoare la oamenii străzii care suferă de frig, sunaţi la numărul verde

Poliţia Locală trebuie să identifice şi să transporte persoanele fără adăpost care sufera din cauza frigului, in spitalele sau centrele puse la dispozitie de municipalitate, anunţă Primăria Capitalei.

Bucurestenii pot beneficia de ceai sau supa calda in cantinele aflate in subordinea Primariei Municipiului Bucuresti.  Acestea se afla in urmatoarele locatii:

– Sfantul Constantin, nr. 8, sector 1;

– Calea Grivitei, nr. 216, sector 1;

– Agricultori, nr. 44, sector 2;

– Bdul Dacia, nr. 196, sector 2;

– Calea Ferentari, nr. 91, sector 5.

Primăria Capitalei mai anunţă că, având în vedere avertizările meteo care anunţă temperaturi scăzute în Capitala, viceprimarul Victor Iovici a cerut operatorilor responsabili cu deszapezirea si combaterea poleiului sa aplice tratamente preventive cu materiale antiderapante pe arterele din toate sectoarele Capitalei, cu precadere pe rampe, pante si poduri, pentru prevenirea aparitiei poleiului si a podurilor de gheata.

Incepand cu ora 21.00, operatorii de salubritate din toate sectoarele vor interveni cu materiale antiderapante, iar pe timpul noptii se va interveni punctual acolo unde este necesar.

Utilajele de deszapezire, incarcate cu material antiderapant, vor stationa in mai multe puncte fixe, astfel incat sa poata interveni rapid, in cazul in care fenomenele meteorologice o impun.

Cookies