Vine frigul! Prognoza meteo pe trei zile, 26-28 august, la munte, la mare, la București

de:
26 aug. 2014
0 Afișari
Vine frigul! Prognoza meteo pe trei zile, 26-28 august, la munte, la mare, la București

Vremea la București – Încălzirea vremii se resimte şi în Bucureşti când la amiază vor fi în jur de 30 de grade, azi, marți, 26 august. Soare cât curpinde şi vânt aproape imperceptibil.

VREMEA LA MUNTE La munte ziua se va fi frumoasă şi se va încălzi uşor. La amiază vor fi 13 grade sus pe Ceahlău, 20 de grade la Predeal, 19 grade la Păltiniş şi Stâna de Vale. Norii îşi fac apariţia seara şi noaptea, în Carpaţii Occidentali şi în nordul Orientalilor, unde ploile se vor extinde treptat şi vor fi însoţite trecător de fenomene electrice şi vânt. Izolat dimineaţa, pe văi şi în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă.

VREMEA LA CONSTANȚA La mare va fi mai cald decât ieri. Nori, doar aşa pentru decor şi vânt ce nu va trece de moderat. În aceste condiţii, la amiază vor fi 26 de grade la Năvodari, Costineşti, Neptun şi Vama Veche. Apa mării va avea o temperatură de 23…24 de grade, anunță Realitatea TV.

VREMEA PE 2 ZILE LA BUCUREȘTI, LA MUNTE, LA MARE
Miercuri, 27 AUGUST, în regiunile sudice şi sud-estice, vremea se menţine frumoasă, cu cer mai mult senin, iar temperatura continuă să crească uşor. În vest, centru şi nord, sistemele noroase asociate unei depresiuni atlantice, aduc averse pe arii destul de extinse, însoţite de fenomene electrice şi vânt. Izolat cantităţile de apă vor fi însemnate şi sunt condiţii de grindină. În aceste condiţii temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 34 de grade.

VREMEA LA BUCUREȘTI: Procesul de încălzire continuă Și mâine în Bucureşti când la amiază vor fi 33 de grade. Nici urmă de nori peste zi şi vânt în general slab.

Joi, 28 AUGUST, temperaturile mai scad, astfel că vremea devine răcoroasă în vest, nord şi centru. Maximele vor fi cuprinse între 18 grade în nordul Moldovei şi 29 de grade în Lunca Dunării. În nord, est şi centru, norii se adună temporar şi va ploua pe arii restrânse. Vântul va sufla cu putere în special în est şi la munte.

Temperatura maximă mai scade puţin şi în Bucureşti joi. La amiază nu vor fi mai mult de 28 de grade, iar în prima parte a zile e posibil să plouă slab.

 

Cookies