Vine frigul și va ninge! Vremea la București și la munte, în weekend – PROGNOZA METEO

de:
26 dec. 2014
1 Afișari
Vine frigul și va ninge! Vremea la București și la munte, în weekend - PROGNOZA METEO

PROGNOZA METEO ne informează că de azi, vineri, 26 decembrie, vremea se răcește și vin și precipitațiile. Astfel, la București, vineri va fi o temperatură maximă de 5 grade Celsius și va începe să plouă. La noapte, emeraturile scad sub zero grade, astfel încât ploaia se va transforma în ninsoare. 

VREMEA LA MUNTE- PROGNOZA 26 decembrie

Vremea va fi închisă, se va răci faţă de ziua precedentă în toate masivele şi va ninge, cu precădere în a doua parte a zilei şi noaptea. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 15…20 l/mp, în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii Orientali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste, noaptea.

Vremea pe 27 și 28 decembrie, în București, PROGNOZA METEO

Meteorologii anunță totodată că, în Capitală, după 27 decembrie, se vor semnala precipitaţii mixte aproape zilnic, în general slabe cantitativ. Pe 28 decembrie, în București, vor fi maxime diurne de aproximativ 1 grad şi minime nocturne de minus 5 grade.

La munte, până la sfârşitul săptămânii, vremea se va răci de la o zi la alta, iar mediile termice vor scădea spre minus 8 grade ziua şi minus 12 grade noaptea. Probabilitatea pentru precipitaţii pe arii extinse şi moderate cantitativ va creşte de joi, când vor predomina ninsorile.

Cookies