BAZAR

VIN ÎNTĂRIRI LA „Vocea României”. REGULI noi pentru CONCURENŢI şi NUME noi LA PUPITRU

După șase show-uri în care numai vocile i-au diferențiat pe aspiranții la marele titlu, Loredana, Smiley, Brenciu și Moga și-au format echipele alcătuite din câte paisprezece concurenți cu care vor merge mai departe în competiție. Fiecare antrenor va stabili duete între membrii echipei sale, în urmă cărora unul dintre ei va fi eliminat. Pretențiile celor patru antrenori sunt mai ridicate ca niciodată, însă nu le va fi deloc ușor să ia o decizie, așa că sfaturile co-antrenorilor vor fi extrem de prețioase, relatează Libertatea.

Mai mult, regulile jocului se schimbă din acest sezon la Vocea României. După fiecare duet, concurentul care nu a fost ales de către propriul antrenor poate fi €œfurat” și adus în altă echipă de oricare dintre ceilalți trei prin apăsarea butonului verde. Dacă se întâmplă ca mai mulți antrenori să își dorească vocea aflată pe scenă, alegerea va aparține concurentului, la fel ca în etapa audițiilor pe nevăzute. Moga, Brenciu, Loredana și Smiley au dreptul să a€œfure” fiecare câte doi concurenți din echipele colegilor.
Cornel Ilie, solistul de la Vunk, este în acest sezon asul din mâneca Loredanei la „Vocea României. „Sunt mândru că fac parte din acest proiect. Dacă anii trecuți mă uitam la televizor la Vocea României și țineam ba cu unul, ba cu altul, încercam să mă pun în pielea antrenorilor, acum am văzut că de acolo pare mult mai ușor decât este de fapt. Când iei parte la dueluri, îți dai seama că toți sunt foarte buni și diferența între ei este doar de câteva note”, spune Cornel.
Cât despre colaborarea cu Loredana, solistul declară: „Mă bucur că am colaborat și la Vocea României chiar în perioadă în care ne ocupam de lansarea unei noi piese, «Nu știu cine esti», pe care eu i-am scris-o. Îmi place că vorbim aceeași limbă și ce simt eu față de unele prestații, simte și ea, suntem pe aceeași lungime de undă”.
Alături de Smiley se va afla și în acest an Șerban Cazan, absolvent de Conservator și producător în cadrul Hahaha Production. Șerban creează de cinci ani hit după hit împreună cu cel mai zâmbareț antrenor de la Vocea României.
„€œSpiriduşul” Moga, după cum s-a autointitulat, va pleca urechea la sfaturile lui Randi, cel care i-a fost co-antrenor și în anii trecuți la „Vocea Romaniei”.
Ca și în celelalte două sezoane ale competiției, Horia se va sfătui cu buna sa prietenă, Monica Anghel. „Colaborarea din acest an cu Horia la Vocea României mi se pare cea mai bună de până acum. Eu am deja preferații mei printre concurenți și cred că Vocea României se află în echipa lui, sunt convinsă că și Horia crede același lucru”, a declarat Monica.
Sâmbăta viitoare, 9 noiembrie, de la 20:30, telespectatorii vor vedea care sunt primele duete ce intră pe scenă de la „Vocea Romaniei” și cine sunt vocile ce vor continua lupta pentru marele titlu, numai la Pro Tv.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button