FIT CITY

Vin contra sânge: Donatorii de sânge vor primi o sticlă de vin roşu

Numărul donatorilor scade vara, în perioada concediilor, însă nevoia de sânge pentru intervențiile chirurgicale de urgență crește. Doar 1,7% din populația României donează, spre deosebire de Danemarca, unde procentul este de 12% (conform sieudonez.ro). Pornind de la această idee, comunitatea OSP a demarat un proiect prin care își încurajează membrii să doneze sânge în timpul verii și nu numai. Pentru că unul dintre cele mai bune rezultate mereu îl va da răsplata, OSP a căutat o modalitate de a mulțumi donatorilor și a găsit sprijin din partea cramei Alira, care s-a oferit să răsplătească donatorii cu o sticlă de vin roşu Alira Tribun.

„OSP este o comunitate de peste 6000 de oameni veseli și responsabili social, care îşi doresc să facă lucruri remarcate şi remarcabile. Ideea campaniei #VinPentruSange ne-a venit urmând exemplul membrilor comunităţii care donează sânge periodic. Este o campanie pe care vrem să o desfăşurăm timp de o lună, în fiecare semestru, prin care dorim să dăm un exemplu de mobilizare al societăţii civile”, declară Alexandru Dumitrescu, fondator OSP și avocat partener în cadrul ‘Dumitrescu și Dinu SPRL’, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Campania #VinPentruSange se derulează până în data de 3 septembrie, iar membrii OSP vor premia cu o sticlă de vin roșu, Alira Tribun, pe oricine se duce să doneze sânge și anunță în prealabil pe pagina evenimentului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button