ARHIVA B365

Vile la preţ de apartament. Cât costă casele de la periferia Capitalei

Vilele mai ieftine decât apartamentele sunt, de regulă, construcții noi, situate la periferia Bucureștiului, cu suprafețe construite decente și suficient teren cât pentru o grădină mică, scrie imopedia.ro.

Prima ofertă de vilă care se vinde la preț de apartament vine din Berceni Sat. Este vorba despre o casă cu patru camere, cu o suprafață utilă de 123 mp. Construcția este nouă, din 2015, iar prețul este de 39.900 euro, pentru construcția la roșu.

„Este vorba despre o casă cu structură de beton și cărămidă, cu o curte interioară de 230 mp și două locuri de parcare. Din holul de la parter se intră în livingul cu terasă, dining room, bucătărie și baie de serviciu, iar la etaj se găsesc trei dormitoare generoase și luminoase, două balcoane din care se văd locurile de parcare și curtea interioară”, explică oficialii agenției Taboo.

Pentru cei care doresc vila în stare avansată de construcție, prețul urcă la 63.900 euro, ceea ce include interior la rosu, curent, gaz, instalații termice, iar la exterior termosistem de 10 cm, tencuială decorativă siliconată, geamuri termopan generoase cu 8 camere, ușă metalică, acoperiș din tablă tip Lindab, alei amenajate și gard exterior finisat. Un alt avantaj îl reprezintă amplasarea vilei, care se află într-o zonă de vile, liniștită, cu acces facil la școală, grădiniță, policlinică, primărie și mijloace de transport în comun.

Casa se vinde complet mobilată, mobilierul fiind clasic. Pentru un buget ceva mai mare, de 60.000 de euro, corespund mai multe oferte situate la granița dintre București și județul Ilfov. Una dintre ele vine din zona Prelungirea Ghencea, unde se găsește o casă construită anul acesta, cu o suprafață utilă de 160 mp, patru dormitoare și trei balcoane.

Într-un buget puțin mai mare, de 65.000 de euro, se încadrează o altă ofertă: vilă cu trei camere, în zona IMGB. Această proprietate beneficiază de un avantaj rar întâlnit, în cazul construcțiilor noi: apropierea unei stații de metrou, respectiv stația Dimitrie Leonida. Construcția are o suprafață utilă de 70 mp și o curte de 30 mp, trei camere, două dormitoare, două balcoane și două grupuri sanitare.

Pentru cei al căror buget urcă la 70.000 de euro, una dintre oferte vine din orașul Pantelimon. Este vorba despre o casă cu cinci camere, o suprafață utilă de 140 mp, ridicată în anul 2007. Vila, care este structurată cu P+M, beneficiază de finisaje de calitate superioară, gresie, faianță, parchet bambus, tapet, bucătarie mobilată modern, centrala termică și geamuri termopan cu tâmplarie PVC.

Mai multe detalii şi oferte pe imopedia.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button