Vila în care se află cel mai luxos restaurant din Capitală, scoasă la mezat pentru o datorie

de:
06 apr. 2012
34 Afișari
Vila în care se află cel mai luxos restaurant din Capitală, scoasă la mezat pentru o datorie

Vila construită în 1920 a fost scoasă la licitaţie pentru suma de 1,2 milioane de euro, în urma unei datorii pe care familia Negropontes, deţinătoare a imobilului, o are la firma de avocatură Iordănescu şi Asociaţii. La prima strigare, vila nu a fost vândută, cu toate că valorează, de fapt, peste două milioane de euro, scrie wall-street.ro.

Restaurantul Heritage a fost redeschis anul trecut dupa o investitie de circa 500.000 euro, iar chiria platita in vila de la Gradina Icoanei ajune la 8.000-9.000 euro/luna, potrivit unor declarantii anterioare ale Anei Patriciu, fiica miliardarului Dinu Patriciu.

La licitatia care a avut loc pe 5 aprilie nu s-a prezentat insa nimeni, asa ca procesul de vanzare va fi reluat pe data de 11 mai, potrivit executorului Ionut Raileanu, care a fost desemnat sa se ocupe cu vanzarea imobilului.

Printre cei care si-au exprimat interesul fata de vila istorica se afla si miliardarul Dinu Patriciu, spun surse din piata, care a fost dintotdeauna interesat de achizitia cladirii. In plus, Patriciu si ceilalti actionari au investit, in total, 2 milioane de euro in restaurantul Heritage.

Din actionariatul Heritage fac parte, alaturi de compania DP Holding, controlata de familia Patriciu, care detine 30% din actiuni, si Dorin Gherman, fostul CEO al Rompetrol ( 48,77% din actiuni), Rasvan Radu (3,58%), Dan Pascariu (7,16%), Catrinel Ghetea (4,8%) si Marian Popa (5,69%), potrivit datelor de la Registrul Comertului.

Cookies