Vila de lângă București a fraților Tate, percheziționată de DIICOT. Cei doi ar putea fi duși la audieri

29 dec. 2022
288 Afișari
Vila de lângă București a fraților Tate, percheziționată de DIICOT. Cei doi ar putea fi duși la audieri
Vila de lângă București a fraților Tate, percheziționată de DIICOT. Cei doi ar putea fi duși la audieri | Sursă foto: Captură-YouTube

În această dimineață, polițiștii au percheziționat vila de lângă București a celebrilor frați Tate. Cei doi, Tristan și Cobra, au fost anchetați și în primăvară, fiind suspecți de sechestrarea a două tinere.

Vila de lângă București a fraților Tate, percheziționată de polițiști

Vila de lux a fraților Tristan și Cobra Tate a fost percheziționată joi dimineață, 29 decembrie 2022, conform Antena 3 CNN. Imobilul se află în orașul Voluntari, județul Ilfov.

În primăvara acestui an, cei doi au fost cercetați deoarece existau suspiciuni că aceștia ar fi sechestrat două tinere în respectiva vilă. Tot în cadrul acestui dosar au fost făcute și perchezițiile efectuate astăzi de polițiști si procurori.

Pe lângă suspiciunile referitoare la sechestrarea celor două fete, frații sunt suspectați de și comiterea infracțiunii de constituirea unui grup infracțional.

Cei doi ar putea fi duși la sediul DIICOT

Frații britanici Tristan și Andrew Tate ar putea fi conduși la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) din București. Aici cei doi ar urma să fie audiați, conform unor surse ale Antena 3 CNN.

Anchetatorii nu au transmis încă ce au găsit în imobilul de lux al celor doi frați. Rămâne de văzut dacă va fi găsit ceva și ce declarații vor da aceștia.

Cookies