Vijelie în Bragadiru. Mai multe străzi au fost inundate după o ploaie torențială în doar câteva minute VIDEO

07 iun. 2021
438 Afișari
Vijelie în Bragadiru. Mai multe străzi au fost inundate după o ploaie torențială în doar câteva minute VIDEO

Vijelie în Bragadiru luni seară, după ce mai multe străzi au fost inundate din cauza unei ploi torențială în doar câteva minute.

Mai multe străzi au fost inundate luni în orașul ilfovean de lângă București, Bragadiru, după o ploaie torențială. O parte din localitățile ilfovene au fost sub o avertizare Nowcasting de ploi torențiale, iar pe străzile dintr-un cartier nou ridicat s-au adunat rapid cantități mari de apă.

Avertizare de vreme rea în România

ANM a emis o avertizare meteo de vreme rea, valabilă pentru toată țara. Potrivit meteorologilor, începând de marți şi până joi seară vor fi ploi care vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, vijelii și grindină. Instabilitatea atmosferică rămâne accentuată până la sfârșitul săptămânii.

Următoarele două săptămâni (7 – 20 iunie) vor fi caracterizate de o vreme oscilantă, în care media temperaturilor maxime va ajunge la 26 de grade Celsius, iar probabilitatea de apariţie a ploilor pe arii extinse se menţine ridicată atât în intervalul 10 – 14 iunie, cât şi după 17 iunie, arată prognoza de specialitate, publicată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Cookies