VIITORUL-STEAUA- meci în LIGA 1 AZI, 14 DECEMBRIE. VIITORUL-STEAUA, LIVETEXT, SCOR FINAL 0-1

de:
14 dec. 2015
6 afișări
VIITORUL-STEAUA- meci în LIGA 1 AZI, 14 DECEMBRIE. VIITORUL-STEAUA, LIVETEXT, SCOR FINAL 0-1

UPDATE

22.27 FINAL DE MECI. STEAUA CÂŞTIGĂ MECIUL CU SCORUL 1-0.

22.23 Sunt arătate patru minute de prelungiri de la margine

22:18 OCAZIE VIITORUL! Ganea trage violent, cu stângul, din careul de 16 metri, dar Niţă are un reflex bun şi trimite în corner. 

22.10 Intră Ianis Hagi, în locul lui Bănel Nicoliţă. Reghe îl înlocuieşte pe marcatorul golului Hamroun cu Tahar

22.03 Tade ratează cea mai mare ocazie a reprizei secunde. Portarul este pe fază şi respinge şutul

22.00 Cristi Ganea îl înlocuieşte pe Nedelcu. Benzar e trecut ceva mai sus, de unde poate ajuta mai mult atacul. În replică, Reghe îl schimbă pe Breeveld cu Alcenat.

21.52 Papp primeşte cartonaş roşu şi este scos din joc! Fundaşul dreapta stelist a primit primul galben pentru proteste, iar al doilea pentru un fault tare la Bănel Nicoliţă. Steaua rămâne în 10 jucători din acest moment. 

21.45 Hamroun comite henţ la marginea careului, dar arbitrul lasă jocul să continue

Schimbare la Viitorul! Chiţu îl înlocuieşte pe Aganovic.

21.35 A început cea de-a doua repriză a meciului Viitorul -Steaua

21.20 Final prima repriză Viitorul-Steaua scor 0-1 la pauză. Ultima fază a primei reprize a aparţinut Viitorul care a executat o lovitură liberă fără să pună probleme la poarta Stelei. 

21.10 Meciul a mai scăzut în intensitate, Steaua se apără dar nici Viitorul nu pune probleme la poarta steliştilor. 

21:01 Filip scoate bine mingea la margine, Aganovic centrează bine, îl găseşte liber pe Cernat, dar atacantul Viitorului încearcă o pasă pentru Vlad Achim în locul unei reluări puternice.

20.55 BARĂ VIITORUL! Ioan Filip scapă pe partea stângă, intră în careu, şutează cu dreptul, plasat, dar mingea întâlneşte bara transversală a porţii lui Niţă.

20.50 Viitorul cere penalty: Benzar trimite o minge cu capul, iar balonul se loveşte de mâna lui Hamroun, aflat chiar pe linia propriului careu. Jocul este lăsat să continue de către arbitri. 

20.45. Primul sfert de oră este dominat clar de Steaua. Papp scoate un fault în marginea terenului. Hamroun execută bine lovitura liberă, Buzbuchi iese aiurea pe centrare, dar Tade ratează, cu capul, din câţiva metri, trimiţând pe lângă poartă, scrie prosport.ro.

Steaua a deschis scorul în minutul 3 prin jucătorul Hamroun. 

Partida dintre Viitorul şi Steaua a început la ora 20.30 după un moment de reculegere în memoria victimelor din Club Colectiv. Bilanţul tragediei a ajuns la 61 de morţi, după ce o tânără internată în Germania a murit la spital. 

VIITORUL-STEAUA- meci în LIGA 1 AZI, 14 DECEMBRIE. VIITORUL-STEAUA, LIVETEXT, SCOR LIVE ONLINE: 

Steaua a ajuns în această seară la Mamaia, acolo unde s-a cazat în vederea meciurilor de luni și joi cu Viitorul. Cele două formații vor juca prima dată în campionat, iar a doua partidă va conta pentru Cupa României, informează gsp.ro.

Echipele de start:

Viitorul: Buzbuchi – Benzar, Hodorogea, Mitrea, Boli – Achim, Nedelcu, Filip – Nicoliță, Cernat, Aganovici
Rezerve: Rîmniceanu, Țîru, R. Marin, I.Hagi, Ganea, Iacob, Chițu

Steaua: Niță – Papp, Varela, Toșca, Guilherme – Muniru, Filip, Breeveld – Ad. Popa, Tade, Hamroun
Rezerve: Cojocaru – Carp, Tudorie, Alcenat, Tahar, Tîrnovan, Enceanu

Campioana României continuă să aibă probleme cu accidentările. Laurențiu Reghecampf nu se va putea baza nici la aceste două partide pe Kharja și Chipciu, care sînt accidentați, dar nici pe Stanciu și Breeveld, suspendați.

O altă problemă a antrenorului stelist este faptul că Gregory Tade nu s-a pregătit normal ieri, însă Reghe a anunțat că va juca totuși cu Viitorul: „Tade nu are nimic, dar azi (n.r. sîmbătă) am decis să facă antrenament în sală. Luni va fi pe teren”.

VIITORUL-STEAUA- meci în LIGA 1 AZI, 14 DECEMBRIE. VIITORUL-STEAUA, LIVETEXT, SCOR LIVE ONLINE: 

Cele doua echipe se vor duela atat in campionat, in aceasta seara, cat si in Cupa Romaniei, joi seara, de la 20:30. Aflate in cursa pentru podium, cele doua echipe au nevoie de victorii pentru a incheia anul cat mai aproape de Astra in campionat.

Inaintea partidei cu Steaua, Gica Hagi a renuntat la un fotbalist, pe lista acestuia aflandu-se alte doua nume. Pe langa Constantin Miselaricu (ex-Otelul), care si-a reziliat de comun acord contractul, Hagi vrea sa renunte si la veteranii Cristian Munteanu (35 ani) si Calin Albut (34 ani).

VIITORUL-STEAUA- meci în LIGA 1 AZI, 14 DECEMBRIE. VIITORUL-STEAUA, LIVETEXT, SCOR LIVE ONLINE:

„Steaua e puternică în apărare, dar sperăm să fim mai penetranţi si mai incisivi în ultimii 30 de metri. Sunt sigur că va ieşi un meci foarte bun. Sper ca noi să fim învingătorii la sfârşit, noi să fim cei fericiţi, să profităm de momentul nostru bun”, a spus Gică Hagi, conform Digisport.ro.

„Trebuie să câştigăm meciul. Ăsta e obiectivul nostru. Întâlnim o echipă care a câştigat multe meciuri, nu degeaba se află pe locul 2 al clasamentului”, a replicat Laurenţiu Reghecampf.

VIITORUL-STEAUA- meci în LIGA 1 AZI, 14 DECEMBRIE. VIITORUL-STEAUA, LIVETEXT, SCOR LIVE ONLINE:

Campioana şi echipa lui Gică Hagi s-au întâlnit de şapte ori până acum, iar roş-albaştrii s-au impus în şase rânduri. Cealaltă partidă a fost câştigată de Viitorul, celebrul 5-2 din Ghencea, în returul sezonului 2012/13.

Acesta a fost cel mai sever eşec înregistrat de Steaua în Liga 1 în meciurile de pe teren propriu, în ultimii 19 ani. Şi atunci, la fel ca acum, antrenor era tot Laurenţiu Reghecampf.

VIITORUL-STEAUA- meci în LIGA 1 AZI, 14 DECEMBRIE. VIITORUL-STEAUA, LIVETEXT, SCOR LIVE ONLINE:

Echipele probabile:

Viitorul (4-3-3): Rîmniceanu – Benzar, Boli, Mitrea, Ganea – Achim, Filip, Aganovic – Nicoliţă, Cernat, Tănase

Antrenor: Gică Hagi

Steaua (4-2-3-1): Niţă – Râpă, Varela, Papp, Toşca – Breeveld, Muniru – Popa, Tudorie, Hamroun – Tade

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf


Cookies