ARHIVA B365

Viitorul primar general interimar al Bucureştiului, apropiat al lui Marian Vanghelie

Luni seară, aleșii generali au fost chemați la ședința susținută de Teodor Atanasiu. În cadrul acesteia, liderul le-ar fi spus că soluția cea mai bună ar fi Ștefănel Dan Marin. Marţi, de la ora 17.00, ar urma ca aleșii generali să se întâlnească și să voteze primarul general interimar.

Potrivit surselor cetateanul.net, o parte din liberali s-a opus, în cadrul ședinței de luni seară, numirii lui Ștefănel Marin, însă ar fi fost amenințați că vor fi excluși dacă nu vor vota pentru acesta. Ștefănel Marin este ales general PP-DD, analist politic – de meserie, iar acum este apropiat și de UNPR, partid condus de Gabriel Oprea. El lucrează în cadrul RADET, unde ar fi fost angajat de Marian Vanghelie, pe când acesta era edil al Sectorului 5 și conducea organizația PSD București, potrivit surselor cetățeanul.net. Mai mult, surse din Consiliul General au povestit, pentru cetățeanul.net, că Ștefănel Marin se lăuda că a fost ajutat de fostul edil al Sectorului 5, Marian Vanghelie.

Liderii PNL, partid ce deține majoritatea în Consiliul General al Municipiului București, s-au întâlnit în ședință, luni seară, după ce instanța a decis reținerea preventivă a edilului-șef al Capitalei, Sorin Oprescu. Aleşii PNL au discutat numirea unui edil-șef interimar. Potrivit surselor cetățeanul.net, majoritatea au fost surprinși să afle că niciun ales general liberal sau social-democrat nu va ocupa postul de edil-șef interimar.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button