Viermi în mâncarea de la cantina de la Academia de Poliție București, acolo unde salvările vin de trei zile la studenți cu toxiinfecții alimentare

17 nov. 2023
472 Afișari
Viermi în mâncarea de la cantina de la Academia de Poliție București, acolo unde salvările vin de trei zile la studenți cu toxiinfecții alimentare
Viermi în mâncarea de la cantina de la Academia de Poliție București, acolo unde salvările vin de trei zile la studenți cu toxiinfecții alimentare | Sursa foto: Facebook - Sindicatul Europol

Studenții de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București au primit joi, 16 noiembrie, mâncare cu viermi de la cantină, susține Sindicatul Europol. Acest lucru se întâmplă în contextul în care marți, 14 noiembrie, zeci de studenți au ajuns la spital fiind diagnosticați preliminar cu toxiinfecție alimentară.

Studenții de la Academia de Poliție au găsit viermi în mâncarea servită la cantină

Sindicatul Europol anunță, pe Facebook, că după două zile în care zeci de studenți au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară, în meniul de ieri, 16 noiembrie, s-a descoperit existența larvelor, iar carnea pe care ar fi trebuit să o servească era alterată și mirosea înțepător.

După două zile în care zeci de studenți au ajuns la spital cu diagnostic preliminar de toxiinfecție alimentară, în Academia de Poliție continuă bătaia de joc la adresa studenților, viitori ofițeri de poliție. Aceștia au condiții mai proaste decât cele ale deținuților din pușcării.

În meniul primit azi, la două zile de la declanșarea focarului de infecție, se pot vedea cu ochiul liber larve de viermi în supă sau carne alterată cu miros înțepător. Nu numai că nimeni din conducerea ministerului nu a luat atitudine față de umilința și riscul bacteriologic existent, dar și la acest moment bătaia de joc continuă la adresa studenților cărora li se oferă „mâncare”, ce se aseamănă cu lăturile.

Echipajele de urgență au fost solicitate de studenți pentru a treia noapte la rând, transmite Sindicatul Europol. Tinerii au acuzat dureri de stomac, vărsături și deshidratare.

Este a 3-a noapte când echipajele de urgență sunt solicitate la Academia de Poliție!!!

Mai mulți studenți au acuzat dureri de stomac, vărsături și deshidratare. După 3 zile de la focarul de infecție din “prestigioasa” instituție de învățământ superior, cei din minister nu au fost capabili cel puțin să le asigure asistență medicală 24/24 ore în Academie.

Între resturi de construcții, inundații în camere, șobolani care mișună pe la ghene și mâncare cu viermi, așa se desfășoară procesul educațional pentru viitorii ofițeri ai MAI!

Marți, 63 de studenţi ai Academiei de Poliție au suferit o toxiinfecție alimentară, unii dintre ei fiind transportați la spital pentru îngrijiri, fără a fi însă internați.

Pe același subiect:

Cookies