BAZAR

VIDEOCLIP-ul cu care Turcescu participă la preselecţia Eurovision. Mircea Badea îl ironizează

Jurnalistul a postat pe YouTube clipul melodiei cu care speră să reprezinte România la marea finală a concursului, ce va avea loc la Malmo, pe 18 mai. 

Despre piesă, Robert Turcescu a declarat, citat de evz: „E o melodie pentru momente speciale, sunt sigur că veţi intelege imediat după ce o veţi asculta de ce spun asta. Cât despre Eurovision, numai de bine. Va fi, cu siguranţă, o provocare interesantă, dar sunt sigur că prietenii noştri se vor bucura cel puţin la fel de mult ca noi şi, desigur, ne vor vota în număr cât mai mare”.

Robert Turcescu, Luminita Anghel, Elena Carstea, Naomi dar si manelistul Liviu Mititelu se numără printre cei care au înscris piese la Selecţia Naţională Eurovision 2013. Detalii aici

Mircea Badea a postat azi-dimineață un mesaj ironic la adresa lui Robert Turcescu, legat de faptul că acesta participă la preselecțiilor Eurovision. „Nu există așa ceva! E cel mai tare lucru pe care l-am auzit! Colonelul Turceascu și fanfara militară. Yoooo! Eurovision manceacas!”, a scris Badea pe Facebook.

În replică, Turcescu nu a ezitat să îl atace pe Badea. „E un mic go­lănaş de cartier, care a avut norocul să facă TV în România într-o perioadă în care se gustă glumele de cartier şi sunt priviţi cu mare atenţie maneliştii, golanii şi, în general, oamenii care au un limbaj tri­vial. Se vede asta în ratingul diferitelor personaje funambuleşti care apar la TV. Ăsta este norocul lui. În rest, să mai pună mâna pe carte”, a declarat Turcescu într-un interviu pentru revista OK!.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button