VIDEO | Ziua în care Robert Negoiță a ieșit să mângâie palmierii: „Ce frrrumos, ia uitați cât de frrrumos arată, ce ne place când plecăm în țări calde și vedem așa ceva!”

06 iun. 2023
1056 Afișari
VIDEO | Ziua în care Robert Negoiță a ieșit să mângâie palmierii:
VIDEO | Ziua în care Robert Negoiță a ieșit să mângâie palmierii: "Ce frrrumos, ia uitați cât de frrrumos arată, ce ne place când plecăm în țări calde și vedem așa ceva!". Sursa foto: captură Facebook/ Robert Negoiță

Robert Negoiță a ieșit pe teren să mângăie palmierii și să laude plantele exotice de la Hala Laminor. Primarul Sectorului 3 le spune bucureștenilor că abia așteaptă să fie deschisă grădina botanică de la interior și le mai spune că au fost pregătite mai multe surprize.

Ziua în care Robert Negoiță a ieșit să mângâie palmierii

Robert Negoiță a mers la Hala Laminor, unde le-a prezentat bucureștenilor, prin intermediul unui clip video, câteva plante exotice, tropicale:

Ia uitați cât de frumos arată această plantă, ce ne place când plecăm în țări calde și vedem așa ceva.

Edilul abia așteaptă ca aceste plante să fie in interiorul Halei Laminor, acolo unde va fi o grădină botanică. Primarul Sectorului 3 a prezentat și un „copac special”: a fost crescut pe orizontală, iar în momentul în care va fi adus în interior, oamenii chiar vor putea sta pe el, ca pe o băncuță.

Declarația integrală

Bună ziua! Avem plante frumoase, plante exotice, plante tropicale. Ia uitați cât de frumos arată această plantă, ce ne place când plecăm în țări calde și vedem așa ceva. Și îmi place atât de mult…ia uitați ce flori frumoase au făcut, a înflorit și arată superb. Și aici la fel…ia uitați ce flori frumoase, asta acum se deschide (floarea). O frumusețe! Aceste plante abia aștept să le avem în interior, în hală…unde va să fie o grădină botanică.

Acesta este un copac special. Ei bine, el așa a fost crescut el…repet, este un copac special. Cei care produc astfel de plante s-au tot gândit să facă și chestiuni așa mai…deosebite. Aceasta este o plantă deosebită, în sensul în care…ei l-au crescut, așa l-au crescut ei, culcat, astfel încât să dea din el, să pară natural. Imaginați-vă că o să fie aici în interior și poți să stai pe el. E un copac, o plantă vie și așa stă el acolo la rădăcină…e alimentat. M-a surprins foarte tare această idee care imită natura. Se întâmplă, ca de la vânt, că de aici s-au inspirat…de la vânt se întâmplă să cadă câte-un copac de genul ăsta…dar este atât de rezistent, încât…iată…începe să dea din el și chiar culcat fiind, pleacă mai departe.

Evident că unii oameni, nu doar că nu se pricep, dar sunt cu rea credință, rău intenționați, interpretează chestia asta că vezi doamne, le-a căzut copacul. Nu! Așa i-am cumpărat. Acești copaci sunt cumpărați de noi fix așa, că ni s-au părut că sunt foarte drăguți, speciali, deosebiți.

Și…da, abia aștept să avem în interior grădina botanica. Avem mari surprize pentru că…weekendul ăsta am fost plecat și am găsit multe plante. Vă pregătim pentru perioada următoare plante deosebite, exotice și d-abia aștept să vă prezentăm niște surprize foarte interesante și foarte frumoase. Țineți aproape!, a conchis Robert Negoiță pe Facebook.

VIDEO

Cookies