VIDEO | Viceprimarul Judele, scos de poliție din Școala Mexic, unde făcea live cu șantierul în care se țin ore: cabluri vraiște, praf, pereți găuriți. Negoiță: Știm că e puțin neplăcut

04 oct. 2023
312 Afișari
VIDEO | Viceprimarul Judele, scos de poliție din Școala Mexic, unde făcea live cu șantierul în care se țin ore: cabluri vraiște, praf, pereți găuriți. Negoiță: Știm că e puțin neplăcut
VIDEO | Viceprimarul Judele, scos de poliție din Școala Mexic, unde făcea live cu șantierul în care se țin ore: cabluri vraiște, praf, pereți găuriți. Negoiță: Știm că e puțin neplăcut | Captură video: Facebook - Lucian Judele

Viceprimarul Sectorului 3, Lucian Judele, a fost în vizită la Școala Gimnazială 22 Mexic din Sectorul 3 și a filmat interiorul clădirii. Imobilul se află în renovare din această vară, iar, odată cu începerea noului an școlar, copiii s-au întors printre pereții decopertați, cabluri atârnate și praful rezultat în urma lucrărilor de renovare.

Viceprimarul Sectorului 3, Lucian Judele, a mers pe șantierul de la Școala Mexic. Lucrările de renovare se desfășoară în timp ce copiii se află în clădire

Viceprimarul Lucian Judele a fost la Școala Mexic din Sectorul 3 și a arătat într-un live pe Facebook condițiile în care elevii, dar și profesorii, trebuie să participe la cursuri.

Părinții au făcut mai multe sesizări legate de faptul că cei mici trebuie să învețe într-o școală în care se execută lucrări, fiind puși în pericol.

Din live-ul făcut de Lucian Judele pe Facebook se observă că pereții sunt decopertați, mai multe săli se află în renovare, cablurile electrice se află la vedere. În sălile de clasă în care elevii învață nu există parchet, iar pereții sunt găuriți.

Suntem la școala și grădinița Mexic, din Sectorul 3. Mâine, sărbătorim Ziua Internațională a Educației, haideți să vedem împreună respectul și aprecierea pe care domnul primar Negoiță le are pentru elevii și profesorii din Sectorul 3.

Hai să vedem dacă dumneavoastră vă simțiți în siguranță să vă lăsații copiii aici. Am primit foarte multe sesizări de la părinți pentru a pune cât de cât în siguranță acest șantier. Este ilegal ca astfel de lucrări să se desfășoare cu copiii înăuntru.

Directorul școlii a fost anunțat de prezența viceprimarului Sectorului 3 în școală și a insistat să iasă afară, apoi a chemat Poliția, iar Lucian Judele a fost dat afară.

Robert Negoiță: „Știm că este puțin neplăcut pentru copii”

În timpul întâlnirii cu cetățenii Sectorului 3 de joi seară, 3 octombrie, organizată de primarul Robert Negoiță, acesta a întrebat doi copii la ce grădiniță învață. Mama lor a spus că învață la Mexic.

Atunci, primarul Sectorului 3 a afirmat că este puțin neplăcut pentru copii, referindu-se la lucrările care se desfășoară în interiorul clădirii:

Da, este în renovare, știm că este puțin neplăcut pentru copii, dar va arăta bine.

Acesta spunea, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la începutul lunii septembrie chiar la Școala Mexic, că lucrările de renovare vor crește nivelul de confort:

Lucrările executate vor conduce la reducerea substanțială a consumului de energie electrică și termică și la creșterea nivelului de confort în sălile de clasă.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies