VIDEO | Vanghelie candidează fiindcă nu mai suportă corupția lui Piedone la S5 😉. „N-am nevoie să-mi pun Van Damme sau Piedone lângă nume. N-am complexuri”

06 iun. 2024
1372 afișări
VIDEO | Vanghelie candidează fiindcă nu mai suportă corupția lui Piedone la S5 😉. „N-am nevoie să-mi pun Van Damme sau Piedone lângă nume. N-am complexuri”
VIDEO | Vanghelie candidează fiindcă nu mai suportă corupția lui Piedone la S5. „N-am nevoie să-mi pun Van Damme sau Piedone lângă nume. N-am complexuri”. Sursa foto: Agerpres

Deși a anunțat târziu că intră în cursa pentru Primăria Sectorului 5, numele lui Adrian Vanghelie are rădăcini adânci în sectorul pe care l-a guvernat timp de patru mandate, între 2000 și 2014, ultimul mandat fiind întrerupt din cauza reținerii sale. Deși l-a avut ca angajat pe actualul primar al sectorului, Cristian Popescu-Piedone, Vanghelie nu s-a ferit să spună că a văzut în Sectorul 5 „mafia, clanurile, șprițurile din primărie, faptul că au angajat peste 2.000 de oameni”.

A dispărut din peisajul politic timp de un deceniu după ce a fost arestat și suspendat din funcția de primar al Sectorului 5, însă a revenit ca independent în al 12-lea ceas pentru a candida iar la primăria pe care a condus-o timp de 14 ani. Este vorba despre Marian Vanghelie, care a declarat pentru Hotnews în cadrul unui interviu faptul că „e născut și crescut în acest sector”, că Sectorul 5 „s-a ridicat cu el odată”, dar și că este critic la adresa actualului edil, Cristian Popescu-Piedone.

„N-am complexuri”, spune Marian Vanghelie, cu doar câteva zile înainte de alegerile pentru primăria Sectorului 5

Deși a luat o pauză de la lumea politică timp de 10 ani, Marian Vanghelie spune că nu s-a schimbat și că este în continuare „natural”, și că a luat decizia de a candida la Primăria Sectorului 5, pe care l-a condus între 2000 și 2014 după ce s-a declarat nemulțumit de ce face „acest domn Piedone”.

„Nu eram foarte sigur, dar văzând ce se întâmplă, văzând cum se conduce Primăria Sectorului 5, văzând ce face acest domn Piedone, văzând mafia care acolo, clanurile, manelele de la etajul trei, șpriţurile din primărie, faptul că au angajat peste 2.000 de oameni…”, a declarat Marian Vanghelie pentru Hotnews.

Mai mult, Vanghelie a trimis alte „înțepături” la adresa actualului primar de la Sectorul 5, spunând că nu are „nevoie să-și pună nici Van Damme, nici Piedone lângă nume.”

„Nu-mi trebuie. N-am complexuri. Mă simt atât de bine în pielea lui Marian Vanghelie, încât cred că orice om care este în fața mea, dacă este și un adversar, nu stă foarte bine. Stă destul de stânjenit.”

„Ce vreți dumneavoastră din acest sector s-a ridicat cu mine odată”

Uitându-se în spate, la cele patru mandate de primar al Sectorului 5 pe care le-a obținut, Vanghelie este de părere că sectorul s-a ridicat „cu el odată”.

„Piaţa Ferentari eu am construit-o. Piața Rahova este construită în mine, Piața Cotroceni la fel. Ce vreţi dumneavoastră din acest sector s-a ridicat cu mine odată. Astăzi toată lumea are apă, canal și asfalt. Străduțele astea n-aveau apă să se spele, n-avea apă să bea. Luau de la cișmea.”

De asemenea, Marian Vanghelie a ținut să precizeze că este de-al casei în sectorul unde candidează, spunând că aici s-a născut și a crescut, pe strada Vâltoarei, și că tot în Sectorul 5 vine să se tundă lunar, la aceeași frizerie unde susține că se tunde de la 12 ani.

CITIȚI INTERVIUL COMPLET CU MARIAN VANGHELIE DIN SERIA „CURSA PENTRU BUCUREȘTI” PE HOTNEWS.RO

CITEȘTE ȘI

Cookies