VIDEO | Uz de topor și ciocnire în lanț în București. Scene de sălbăticie când protagoniștii credeau că nu-i vede nimeni

24 apr. 2022
1391 Afișari
VIDEO | Uz de topor și ciocnire în lanț în București. Scene de sălbăticie când protagoniștii credeau că nu-i vede nimeni

Trei bărbați sunt cercetați penal după ce și-au făcut dreptate în traficul bucureștean cu sprayul paralizant și cu toporul, iar o mașină a fost folosită pe post de armă. Violența a pornit de la o șicanare în trafic, iar înregistrarea ei s-a făcut cu o cameră de bord de la o mașină neimplicată în conflict.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei, după ce unul dintre șoferi i-a tăiat celuilalt calea. Din mașină au coborât doi bărbați, iar unul dintre ei a aruncat un topor spre cealaltă mașină, după cum se vede în imaginile difuzate de Digi24 (în subsolul articolului).

În replică, șoferul acesteia a dat cu spatele, lovind mașina din care au ieșit cei doi și avariind și alte automobile aflate în trafic. În acel moment, șoferul primei mașini folosește un spray paralizant.

Imaginile filmate cu o cameră de bord au ajuns la polițiști, care le-au deschis dosare penale celor 3 bărbați și i-au plasat sub control judiciar.

 

Îți recomandăm să afli și despre:

 

Cookies