VIDEO | Un turist italian nu se aștepta să vadă o mulțime de mașini scumpe în București: „Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le produc”

18 apr. 2024
1836 afișări
VIDEO | Un turist italian nu se aștepta să vadă o mulțime de mașini scumpe în București: „Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le produc”
Sursa foto: Unsplash

Un turist italian care postează pe TikTok locurile unde călătorește a ajuns în București, unde a rămas profund șocat de un lucru în mod special – faptul că la semafor în București vezi extrem de multe mașini scumpe. Potrivit lui Paoletto (că așa îl cheamă pe TikTok), în Capitală sunt mai multe BMW-uri decât la „mama lor”, în Germania.

Din ce în ce mai mulți călători din toată lumea au început să facă „vloguri” în timp ce călătoresc în cine știe ce colțuri ale lumii. Acesta este și cazul lui Paoletto, un creator de conținut italian care postează pe platforma de socializare TikTok locurile pe care le vizitează și iși publică impresiile despre fiecare țară unde ajunge. Ei bine, se face că el a ajuns în România, și a poposit și în București, și a ajuns la o concluzie împărtășită și de alți cetățeni străini care ajung în Capitală: în București lumea chiar pune preț pe mașina pe care o conduci (a, și să fie BMW, dacă se poate).

„În București, e ceva halucinant în ceea ce privește mașinile”

Deși a vizitat țara noastră de mai multe ori, vloggerul italian și-a mărturisit surprinderea față de numărul mare de mașini scumpe pe care le vezi la fiecare semafor din București.

„În România, în București, e ceva halucinant în ceea ce privește mașinile. Ne uităm la cele oprite la semafor. Ok, prima este o Dacie. Aceasta este cu siguranță un Bolt”, spune Paoletto, potrivit Adevărul.

Mai mult, vloggerul nu a putut să nu observe afinitatea acesta a spus că în București ar fi chiar mai multe BMW-uri decât sunt la ele acasă, în Germania (ce-i drept, posibil ca în București și în Munchen parchează ilegal și blochează șine de tramvai cam tot atâtea BMW-uri), dar și că majoritatea sunt modele noi.

„IQ (Volskwagen IQ, model cu preț de pornire de 43.000 de euro), apoi BMW, nu e ultimul model, este penultimul. BMW, ok! BMW, acesta este ultimul model. E absurd. Sunt mai multe BMW-uri în România decât în Germania, unde le produc. Uite, încă o mașină electrică”, a adăugat italianul.

 

CITEȘTE ȘI

Trafic ALERT | Accident grav în intersecția Șoseaua Sălaj cu Strada Amurgului din București. STB: Autobuzele liniilor 117 și 220 circulă deviat

Ce facem în București în weekendul 19-21 aprilie. Avem „Grădina fermecată” din Grădina Botanică, piese de teatru și spectacole pe lista de evenimente

Primarul Capitalei care a vrut neapărat ca Bucureștiul să aibă un crematoriu. Gheorghe Gheorghian, care se plângea de sărăcie în vistierie și era iubit în Tei-Colentina

Cookies