VIDEO | Un TIR s-a răsturnat pe Centura Capitalei, în zona bazei sportive FCSB, spre Jilava. E întins pe-o parte pe toată banda 1

04 iun. 2024
539 afișări
VIDEO | Un TIR s-a răsturnat pe Centura Capitalei, în zona bazei sportive FCSB, spre Jilava. E întins pe-o parte pe toată banda 1
VIDEO | Un TIR s-a răsturnat pe Centura Capitalei, în zona bazei sportive FCSB, spre Jilava. E întins pe-o parte pe toată banda 1 | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov - Facebook

Un tir s-a răsturnat, în noaptea dintre 3-4 iunie, pe Centura Capitalei, în zona bazei sportive FCSB. Din spusele unui martor, șoferul a scăpat cu viață.

Un tir s-a răsturnat pe Centura Capitalei

Un membru am comunității „Info Trafic București și Ilfov”, grup administrat de Info Trafic România, a publicat imagini de pe Centura Capitalei, unde un tir s-a răsturnat. S-a întâmplat în zona bazei sportive FCSB, pe sensul spre Jilava.

La ora 2:00, atunci când membrul grupului a trecut pe acolo, șoferul tirului nu se mai afla la fața locului, iar echipajele de poliție plecau.

Centura București, la baza sportivă FCSB, sens spre Jilava ora 2:00.

Sper să fie bine, șoferul nu mai era acolo, poliția pleca.

Pe Google Maps, la ora 8:20, situația traficului în zona accidentului arată astfel:

Starea traficului pe DNCB în zona accidentului | Sursă foto: Captură-Google Maps
Starea traficului pe DNCB în zona accidentului | Sursă foto: Captură-Google Maps

Din imaginile publicate pe grupul de Facebook menționat mai sus se observă cum tirul s-a răsturnat pe lateral, distrugând parapetele.

TIR răsturnat pe DNCB | Sursă video: Info Trafic București și Ilfov

Accident între un tir și o mașină, pe Centura Capitalei

Un accident grav a avut loc vineri, pe data de 24 mai, pe Centura Capitalei – DNCB.

O membră a grupului de Facebook din comunitatea „Info Trafic București și Ilfov”, fiind martoră la accident, a transmis că un TIR a lovit o mașină, între Otopeni și Mogoșoaia. Totodată, aceasta îi avertiza pe ceilalți conducători auto cu privire la un eventual blocaj din cauza evenimentului de circulație:

Accident grav DNCB, între Otopeni și Mogoșoaia. Un autocamion a lovit lateral un autoturism. Se va bloca spre Mogoșoaia.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies