VIDEO | Un tânăr s-a aruncat în fața unui autobuz STB, pe Bd. Magheru. Gestul ar fi fost premeditat

15 mai 2023
1121 Afișari
VIDEO | Un tânăr s-a aruncat în fața unui autobuz STB, pe Bd. Magheru. Gestul ar fi fost premeditat
VIDEO | Un tânăr s-a aruncat în fața unui autobuz STB, pe Bd. Magheru. Gestul ar fi fost premeditat. Sursa foto: captură TikTok/ imaginea.romaniei.tv

Un tânăr în vârstă de 23 de ani s-a aruncat în fața unui autobuz STB, pe Bd. Magheru. Gestul șocant s-a petrecut duminică dimineață, iar imaginile au fost surprinse de camera de bord. Bărbatul este de origine indoneziană.

Un tânăr s-a aruncat în fața unui autobuz STB, pe Bd. Magheru

Duminică dimineață, 14 mai 2023, în momentul în care un autobuz STB circula pe prima bandă, pe Bd. Magheru din centrul Capitalei, a avut loc un incident șocant.

Autobuzul liniei 381 se îndrepta către următoarea stație, când, de pe trotuar, un tânăr aleargă direct către șosea și sare în fața acestuia.

Șoferul nu a apucat să facă nicio manevră pentru a-l evita, ci doar a frânat. Bărbatul s-a izbit violent de parbrizul autobuzului, iar impactul îl aruncă pe șosea. Geamul autobuzului s-a crăpat în bucăți.

Tânărul a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Floreasca. În mod miraculos, băiatul în vârstă de 23 de ani a suferit răni ușoare și a fost externat.

Bărbatul din Indonezia a fost preluat de angajatorul din România.

Șoferul autobuzului STB a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Gestul ar fi fost premeditat. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a petrecut în mintea tânărului indonezian. Autoritățile trebuie să stabilească dacă tânărul a vrut să se sinucidă ori se afla sub influența substanțelor interzise.

Imaginile surprise de camera de bord a autobuzului au apărut în mediul online.

Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

@imaginea.romaniei.tv

Șoc și groază în trafic! Accident șocant un bărbat se aruncă în fața unui autobuz, pe bd. Magheru, din București #asociația_profesională_a_transportatorilor_apt #autobuz #accident #ivan_tudor_florian #șoc_și_groază #whistelblower #avertizor_de_integritate #trafic

♬ suono originale – pier

Cookies