VIDEO | Un șofer neînfricat, care dă cu spatele pe contrasens, prin București. Sau, cum se spune din bătrâni, așa se dă kilometrajul înapoi

09 iun. 2023
466 Afișari
VIDEO | Un șofer neînfricat, care dă cu spatele pe contrasens, prin București. Sau, cum se spune din bătrâni, așa se dă kilometrajul înapoi
VIDEO | Un șofer neînfricat, care dă cu spatele pe contrasens, prin București. Sau, cum se spune din bătrâni, așa se dă kilometrajul înapoi | Sursă foto: Facebook-Legende în Trafic

Toți știm cât de haotic poate fi traficul din Capitală. Zilnic dam de șoferi neatenți care fie ne taie calea, fie produc accidente rutiere. De data aceasta, un șofer a fost surprins pe străzile din București mergând cu spatele, pe contrasens.

Un șofer a fost filmat în timp ce dă cu spatele pe contrasens

Există puține lucruri care ajung să îi mai surprindă pe cei conduc pe străzile din București. Cu toate astea, din când în când, apare câte un șofer care reușește să atragă atenția oamenilor.

De data aceasta, cel care a stârnit curiozitatea și amuzamentul oamenilor este un șofer care a fost surprins mergând cu spatele, pe contrasens, prin centrul Capitalei.

Acesta a fost filmat de camera de bord a unui alt participant la trafic, iar imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook „Legende în Trafic” împreună cu următorul mesaj:

Acești șoferi mergeau spate în spate ca frații.😂

Pe lângă asta, în imagini se poate observa că respectivul șofer așteaptă la semafor în spatele unei alte mașini. În momentul în care semaforul arată culoarea verde, iar vehiculul din fața sa plecă de pe loc, acesta începe să meargă cu spatele după el.

Cel mai probabil șoferul încerca să ajungă pe banda destinată sensului său de mers.

Postarea a stârnit amuzamentul bucureștenilor care au văzut-o. Iată câteva dintre comentariile lăsate pe aceștia:

  • „Am crezut ca îl tractează pentru ca nu are cui în față, dar e mai grav.😂😂”
  • „Așa se dă kilometrajul înapoi.”
  • „Legenda spune că și acum merge tot cu spatele.”
  • „Oare ce a vrut să facă autorul?”

Cu toate că cei ce au văzut imaginile s-au amuzat de situație, acest gen de neatenție poate duce la producerea unor grave accidente rutiere. Din fericire, respectivul șofer nu a provocat un eveniment de trafic în urma acestui incident.

Cookies