VIDEO | Un șofer a luat-o pe contrasens pe bulevardul Schitu Măgureanu. A evitat „la mustață” un accident grav

29 mai 2024
411 afișări
VIDEO | Un șofer a luat-o pe contrasens pe bulevardul Schitu Măgureanu. A evitat „la mustață” un accident grav
Sursa foto: Captura ecran Facebook

Scene șocante pe bulevardul Schitu Măgureanu din București miercuri la prânz, unde șoferul unei Skoda Octavia a intrat pe contrasens și doar norocul a făcut să nu se lovească frontal cu un autoturism care circula legal pe banda a doua. Incidentul a fost filmat de un alt șofer cu camera sa de bord și a fost publicat de pagina de Facebook „Legende în Trafic”.

Traficul din București te poate uimi în cele mai nasoale moduri și în cele mai imprevizibile momente. Astăzi, un caz unic și extrem de îngrijorător vine de lângă parcul Cișmigiu, de pe bd. Schitu Măgureanu. Unde un șofer vine de pe strada Constantin D. Stahl, intră în Piața Ioan Paul al II-lea, și iese pe contrasens pe bulevard, chiar pe mijlocul benzii a doua.

Un șofer circula pe contrasens pe bd. Schitu Măgureanu și a scăpat cu mare noroc de un accident

Doar norocul a făcut ca șoferul care circula regulamentar să se afle la distanță mai mare de autoturismul intrat pe contrasens și ca cei doi să încetinească și să evite un accident frontal care ar fi blocat bulevardul. Din Piața Ioan Paul al II-lea șoferii pot ieși în bd. Schitul Măgureanu doar spre intersecția cu strada Știrbei Vodă.

Comentariile de la postare nu au dezamăgit, după cum era de așteptat:

  • Sa i vezi in Uk cum intra fara niciun stres
  • Ieri am dat de unul! si tot el cu gura mare!
  • E Smiley…a parcat pe dos…

CITEȘTE ȘI

BREAKING | Cod galben de vreme severă în București. Ploi torențiale, vânt, grindină, tunete și fulgere în avertizarea nowcasting emisă de ANM

Atenție, șoferi! O femeie umblă periculos prin fața mașinilor, pe Calea Griviței din Sectorul 1. „E la stația de metrou 1 Mai”

Avertizare METEO nowcasting | Ploi torențiale, tunete, fulgere și grindină în următoarele două ore în Ilfov. Nori negri și peste București

Cookies