VIDEO | Un șofer a fost filmat în timp ce conducea cu un copil în brațe în București. Cei doi nu purtau centura de siguranță

20 aug. 2023
207 afișări
VIDEO | Un șofer a fost filmat în timp ce conducea cu un copil în brațe în București. Cei doi nu purtau centura de siguranță
VIDEO | Un șofer a fost filmat în timp ce conducea cu un copil în brațe în București. Cei doi nu purtau centura de siguranță | Foto simbol: Unsplash

Un șofer a fost surprins în traficul din București în timp ce conducea cu un copil în brațe. Din imaginile trimise de un telespectator Digi24 se observă cum băiețelul, în vârstă de câțiva ani, se află în brațele șoferului.

Un șofer a fost filmat în timp ce conducea prin București cu un copil în brațe

Din videoclipul publicat de Digi24, șoferul și băiețelul nu purtau centura de siguranță, bărbatul punându-le viața în pericol atât lor, cât și participanților la trafic.

În imagini se observă că acesta mergea mai repede decât telespectatorul care a filmat. Din estimările făcute de cel care a filmat, acesta conducea cu aproape o sută de kilometri pe oră. Trebuie menționat faptul că se aflau în oraș, în zona Mihai Bravu din București.

Nici în momentul în care își dă seama că este filmat, șoferul nu a reacționat în niciun fel.

Acesta este videoclipul publicat de Digi24:

Un șofer a fost surprins în timp ce conducea într-o parcare cu un copil în brațe

Un caz asemănător a fost surpins într-o parcare a unui magazin din București în timp ce și-a lăsat copilul minor la volanul mașinii în timp ce îl ținea în brațe. Un domn a publicat mai multe imagini pe un grup de Facebook sesizând această situație.

Bărbatul a publicat mai multe imagini pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, cu șoferul care și-a lăsat fiul minor la volanul mașinii, acesta ținându-l în brațe pe scaunul din stânga. Șoferul se plimba cu mașina într-o parcare a unui magazin din București.

De asemenea, autorul postării a explicat faptul că șoferul era la un pas de a produce un accident. În momentul când acesta l-a claxonat, bărbatul iresponsabil care se afla la volanul mașinii a început să îi arate semne obscene.

Iată ce a spus I. L. C., despre această întâmplare pe grupul de Facebook:

Hai să facem cunoscut un pericol public, care lasă copil de 10-11 ani la volan. Era să intre în noi. Când l-am claxonat făcea semne obscene. El e șmecher… Bravo… Sper să rămâi fără permis!!!

Minor la volan | Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov
Minor la volan | Sursa foto: Facebook – Info Trafic București și Ilfov

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies