VIDEO | Un pisoi curios s-a ascuns sub capota unei mașini din București, iar când nu a mai putut ieși, a „strigat” după ajutor. Un polițist l-a salvat, iar șoferul l-a adoptat

08 mai 2024
4082 afișări
VIDEO | Un pisoi curios s-a ascuns sub capota unei mașini din București, iar când nu a mai putut ieși, a „strigat” după ajutor. Un polițist l-a salvat, iar șoferul l-a adoptat
VIDEO | Un pisoi curios s-a ascuns sub capota unei mașini din București, iar când nu a mai putut ieși, a „strigat” după ajutor. Un polițist l-a salvat, iar șoferul l-a adoptat | Captură video: Poliția Română - Facebook

În haosul și agitația orașului, un pisoi mic și curios s-a făcut remarcat atunci când s-a strecurat cu multă iscusință, fără să fie văzut de nimeni, în compartimentul frontal al unei mașini din București.

Un pisoi curios s-a ascuns sub capota unei mașini

Pierdut în labirintul metalic al motorului, fără să știe cum să iasă din acestă încurcătură, micuțul ghem de blană a început să strige după ajutor.

Norocul a fost de partea lui când Victor, un polițist aflat în patrulă a auzit mieunatul disperat al pisoiului și a intervenit imediat pentr a-l ajuta. După această operațiune de salvare reușită, pe pagina de Facebook a Poliției Române a apărut un video cu pisoiul și eroul său, Victor.

Datorită empatiei și intervenției rapide a polițistului, micuțul suflet speriat este acum în siguranță, fiind adoptat chiar de proprietarul mașinii.

Alți trei pisoiași au fost salvați de o bucureștencă, din tomberon

Trei pisoi au fost aruncați, fără milă la un tomberon de prin București, dar din fericire au fost salvați de o doamnă inimoasă. Unul dintre ei a fost mai norocos și a fost adoptat, iar ceilalți doi așteaptă cu nerăbdare ca cineva să se uite și la ei.

Pe grupul de Facebook „Animale pierdute/găsite în București/Ilfov România”, bucureșteanca care i-a găsit a publicat trista povestea a puiuților. Cei trei mustăcioși au fost găsiți la tomberon, înghesuiți într-o sacoșă de plastic, într-una dintre zielele de Paște.

Unul dintre pisoi are o nuanță de alb cu pete negre, altul este dungat, un adevărat tigru în devenire, iar ultimul are blănița neagră complet. Cei doi pisoi care, momentan, nu au stăpâni, sunt fetițe. Mai exact, pisicuța tigrată și cea neagră așteaptă să se gudure pe la picoarele unor persoane iubitoare și disponibile să le ofere viața pe care o merită.

VIDEO

Poate vrei să citești și:

Cookies