VIDEO | Un nou șantier se deschide în S3: Șantierul „Pubela Îngropată”. Dispar 800 de locuri de parcare. Robert Negoiță: Nu-s foarte multe, 1% din total

06 iul. 2023
24791 afișări
VIDEO | Un nou șantier se deschide în S3: Șantierul „Pubela Îngropată”. Dispar 800 de locuri de parcare. Robert Negoiță: Nu-s foarte multe, 1% din total
VIDEO | Un nou șantier se deschide în S3: Șantierul „Pubela Îngropată”. Dispar 800 de locuri de parcare. Robert Negoiță: Nu-s foarte multe, 1% din total | Sursă foto: Captură Facebook-Robert Negoiță

Robert Negoiță a anunțat că începe montarea pubelelor subterane pentru colectare selectivă a deșeurilor. Astfel că, vor dispărea mai multe locuri de parcare din S3.

Edilul și își cert scuze pentru disconfortul creat de șantierele ce vor apărea între blocuri.

800 de locuri de parcare din S3, desființate pentru instalarea sistemului de colectare selectivă

Primarul Sectorului 3 a îi anunță pe cetățeni că în următoarea perioadă vor fi instalate pubelele subterane pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Astfel că, în mai mute zone din Sectorul 3 urmează să fie deschise șantiere pentru îngroparea containerelor.

Robert Negoiță a informat că vor fi instalate un total de 1.000 de astfel de pubele. Montarea acestora va afecta și locurile de parcare din sector. În jur de 800 de locuri de parcare vor fi desființate.

Avem acum în plan 1.000 de puncte de colectare selectivă în Sectorul 3, cu utilaje, cu tomberoane, cu tot. Va fi și puțin deranj pentru că va fi șantier pentru îngropatul acestor pubele mari.

Se vor pierde locuri de parcare, dar nu foarte multe. La cele 80.000 de locuri de parcare pe care le avem noi astăzi în Sectorul 3, vor fi afectate maxim 800, deci mai puțin de 1%.

Edilul și-a cerut scuze atât pentru șantierele ce vor incomoda cetățenii din S3, cât și pentru pierderea locurilor de parcare.

Ne cerem scuze pentru deranj, ne cerem scuze pentru faptul că se vor pierde anumite locuri de parcare.

Nimeni nu va rămâne fără loc de parcare

Cu toate că aproximativ 800 de parcări din Sectorul 3 urmează să fie înlocuite de pubelele pentru colectare selectivă a deșeurilor, Negoiță a transmis că oamenii nu vor rămâne fără locuri de parcare de reședință.

Primarul a informat că se vor căuta soluții, astfel încât acestea să fie relocate:

Vom găsi soluții să le relocăm, astfel încât să nu lăsăm pe nimeni fără loc de parcare.

Trebuie să colectam selectiv, trebuie să reciclăm cât mai mult și trebuie să salvăm planeta. Să lăsăm în urma noastră o planetă locuibilă.

O zi minunată vă doresc în continuare.

Proiectul pentru implementarea punctelor de colectare selectivă în S3 este realizat cu fonduri europene nerambursabile.

Aproximativ 50 de milioane de euro au fost aprobați pentru a fi investiți în infrastructura necesară pentru colectarea selectivă a deșeurilor, după cum anunță Robert Negoiță.

Cookies