VIDEO | Un loc de parcare și un stâlpișor în plus l-au scos din birou pe primarul Radu Mihaiu. A măsurat, a numărat și, pac, adevăr revelat: Numai cine nu muncește nu greșește

19 apr. 2023
12043 afișări
VIDEO | Un loc de parcare și un stâlpișor în plus l-au scos din birou pe primarul Radu Mihaiu. A măsurat, a numărat și, pac, adevăr revelat: Numai cine nu muncește nu greșește
VIDEO | Un loc de parcare și un stâlpișor în plus l-au scos din birou pe primarul Radu Mihaiu. A măsurat, a numărat și, pac, adevăr revelat: Numai cine nu muncește nu greșește. Sursa foto: captură video Facebook/ Radu Mihaiu

Radu Mihaiu a ieșit din birou special ca să măsoare un loc de parcare și să constate și un stâlpișor în plus pe trotuar. Vizita pe teren a primarului se datorează unui bucureștean care a semnalat situația pe grupul Sectorului 2.

Un loc de parcare și un stâlpișor în plus l-au scos din birou pe primarul Radu Mihaiu

Un bucureștean a transmis o situație problematică pe grupul Sectorului 2, iar primarul Radu Mihaiu a decis să iasă pe teren, să vadă cu ochii lui.

„Numai cine nu muncește nu greșește”, spune primarul Sectorului 2 într-un video postat pe Facebook.

Mai exact, Mihaiu a fost anunțat că un loc de parcare este mai scurt decât în mod normal, iar cine dorește să parcheze acolo nu o poate face și daca o face, îi înghesuie pe ceilalți șoferi.

Zis și făcut. Primarul Sectorului 2 a ieșit pe teren, a măsurat un loc și a observat că realitatea coincide cu planul teoretic. În acel moment, Radu Mihaiu spune că se simțea deja încrezător că administrația publică și-a făcut treaba. Doar că, a decis să măsoare și locul de parcare de lângă și atunci a văzut că era, așa cum a spus bucureșteanul, prea scurt.

Mai apoi, edilul a numărat și stâlpișorii și a constatat că era unul în plus, de aceea locurile de parcare au ajuns să fie înghesuite.

Pentru că această lucrare încă nu a fost recepționată, constructorul poate reface zona. Urmează ca aceasta să fie decopertată, iar locul de parcare se va lungi, spune Mihaiu.

A măsurat, a numărat și, pac, adevăr revelat: Numai cine nu muncește nu greșește

Românii au o vorbă: numai cine nu muncește nu greșește. Astăzi am venit să exemplific această vorbă. Acum câteva zile, cineva pe grupul de sector a spus că acest loc de parcare este prea scurt și că nu este loc să se parcheze o mașină.

M-am uitat pe proiect, am văzut că are prevăzut 5 metri, am venit a doua zi, am măsurat, are fix 5 metri și mă simțeam foarte încrezător că administrația publică și-a făcut treaba.

Problema a fost când am măsurat locul de parcare de lângă, care ar fi trebuit să aibă tot 5 metri, dar are 4 metri și 30 de centimetri. Ceea ce, în mod evident, mănâncă din spațiul tuturor celorlalte mașini.

După cum vedeți, o mașină relativ scurtă intră cu botul peste acest loc de parcare și toate mașinile sunt mult mai înghesuite. Am revizitat proiectul și am văzut următorul lucru. Deși pe planșa de proiectare erau prevăzuți șase stâlpișori, începând cu limita trecerii de pietoni, așa cum puteți vedea aici sunt 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 stâlpișori. Ceea ce înseamnă că, practic, locurile de parcare trebuiau să fie până fix aici.

Nu sunt, sunt până acolo. Din fericire, această lucrare nu a fost recepționată. Asta înseamnă că, constructorul poate reface toată zona aceasta.

Mâine va veni și va decoperta pe cheltuială proprie tot acest spațiu și practic locul de parcare se va lungi cu aproximativ 1 metru și 20 de centimetri.

Iată de ce este bine ca cetățenii să fie implicați și să indice lucrurile de genul acesta și iată de ce este bine și ca administrația să asculte ceea ce spun cetățenii pentru că în felul ăsta putem să facem cu toții ca împrejurimile să fie mai bine amenajate, a spus primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

VIDEO

Cookies