VIDEO | Un copac a turtit gardul unei grădini și o mașină în Sectorul 3, pe strada Gura Vadului. „De un an avem cerere pentru toaletarea pomilor”

27 mai 2024
303 afișări
VIDEO | Un copac a turtit gardul unei grădini și o mașină în Sectorul 3, pe strada Gura Vadului. „De un an avem cerere pentru toaletarea pomilor”
Sursa foto: Facebook / Cetățean Sector 3

Un copac a căzut și a strivit o mașină din fața blocului în Sectorul 3, în zona Trapezului, pe strada Gura Vadului numărul 6. Întregul incident a fost filmat și fotografiat de o locuitoare din zonă, care a postat imaginile pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3”. Copacul, de mari dimensiuni, ar fi trebuit să fie toaletat de autorități, potrivit autoarei postării, însă autoritățile nu au răspuns la solicitarea locatarilor.

Un copac a căzut peste un gard și o mașină din Sectorul 3 al Capitalei, pe strada Gura Vadului numărul 6. Arborele a ieșit din pământ cu tot cu rădăcini, cel mai probabil copleșit de crengile crescute neuniform, doar spre partea orientată către stradă. Se poate observa cum o parte din copac pare ciuntită, fie de boli fie de toaletări greșite, în timp ce pe cealaltă parte sunt crescute crengi de mari dimensiuni, cu lungime de peste 6-7 metri.

Un copac a turtit un gard și o mașină în cartierul Trapezului din București

Întregul cadru a fost filmat și fotografiat de o locatară din blocul cu pricina, care a postat incidentul pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3”. Potrivit acesteia, locatarii din bloc ar fi avut cerere de peste un an către autorități pentru a toaleta pomii din zonă, însă nimeni nu le-ar fi răspuns la solicitări.

„Gura vadului nr 6.g 21 22..avem cerere de un an de zile pt toaletarea pomilor….dar nu a răspuns nimeni la aceasta solicitare! Dacă erau oameni sau copii în parcare? Cine răspundea? Unde trebuie sa ne mai interesam???”

CITEȘTE ȘI

Șase filme, premiate de curând la Cannes, ajung direct în cinematografele din București și din toată țara

Vreme ciudățică azi în București. După o dimineață mai degrabă însorită, peste zi se adună nori, ba se anunță și ploi în prognoza meteo

Fabulosul Testament al Nababului, cândva cel mai bogat român. Avea munți, moșii, petrol și palate în București. Interviu cu Max Caradja, urmașul lui Gh. G. Cantacuzino

Cookies