VIDEO | Un consilier a apărut dezbrăcat la ședința Consiliului Local Sector 1: „Alberto, închide camera!”

24 feb. 2023
283 Afișari
VIDEO | Un consilier a apărut dezbrăcat la ședința Consiliului Local Sector 1: „Alberto, închide camera!”
VIDEO | Un consilier a apărut dezbrăcat la ședința Consiliului Local Sector 1: „Alberto, închide camera!”. Sursa foto: Gândul

Consilierul Alberto Caraian a intrat, de acasă, la sedința Consiliului Local Sector 1 și nu și-a dat seama că era în pielea goală.

Bărbatul a stârnit râsul colegilor săi și diferite remărci de-a lungul ședinței.

Consilierul local abia ieșise din duș

Atunci când președintele de ședință a făcut apelul de prezență, consilierul Alberto Caraian a intrat live în pielea goală, direct din duș.

Un alt consilier i-a spus acestuia „Alberto, închide camera!”, stârnind râsul celorlalți colegi prezenți la ședință.

După ce s-a făcut puțin de râs, consilierul PSD a apărut din nou în conferința live. De data aceasta, îmbrăcat și din altă cameră.

Consilierul local s-a scuzat , spunând că apa caldă era de la propria centrală, conform gândul.ro:

Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!

După ce și-a închis camera, Alberto Caraian a fost sfătuit de către consilierul PNL Daniel Ciungu să aibă grijă la imagine. În acel moment, fundalul a devenit negru, iar președintele de ședință a continuat să facă prezența.

Consilierul s-a dus, cel mai probabil, să se îmbrace. De aceea, când a fost strigat din nou pentru prezență, nu a răspuns. Ceilalți membrii au spus că „Și-a închis tot”.

Consilierul local lovește din nou, câteva momente mai târziu: „Nu știu să închid camera”

După câteva momente, consilierul PSD a intrat din nou în ședință, făcând eforturi pentru a-și regla camera în așa fel încât să nu fie văzut de toată lumea.

Conform gândul.ro, imaginea oferită de către consilier a fost tavanul încăperii în care se afla acesta. În timp ce președintele de ședință încă făcea prezența, s-a auzit o voce: „Alberto, închide camera, frate!”

Alberto, după cele auzite, a spus că:

Dar nu pot s-o-nchid, nu pot s-o-nchid, îmi cer mii de scuze.

Sunt răcit cobză, dar nu știu cum să-nchid, am intrat online…

În ședința de vineri ar fi trebuit discutat bugetul Sectorului 1.

Te-ar putea interesa și:

Cookies