VIDEO | Un bucureștean care arunca deșeuri pe malul lacului Fundeni a fost amendat de polițiștii locali și pus să ridice sacii. PS2: Unii credeau că le-am făcut loc de alt gunoi 

17 feb. 2024
435 Afișari
VIDEO | Un bucureștean care arunca deșeuri pe malul lacului Fundeni a fost amendat de polițiștii locali și pus să ridice sacii. PS2: Unii credeau că le-am făcut loc de alt gunoi 
VIDEO | Un bucureștean care arunca deșeuri pe malul lacului Fundeni a fost amendat de polițiștii locali și pus să ridice sacii. PS2: Unii credeau că le-am făcut loc de alt gunoi  | Sursă foto: Facebook-Radu Mihaiu

PS2 a transmis că un bucureștean ce a fost prins în timp de își arunca sacii de gunoi pe malul lacului Fundeni a fost amendat de către polițiștii locali.

Zona este supravegheată video, iar administrația publică a anunțat că nu va permite ca aria să devină iar o groapă de gunoi.

Un bucureștean care arunca deșeuri pe malul lacului Fundeni, amendat și pus să ia gunoiul înapoi

Pe parcursul anului 2023, Primăria Sectorului 2 s-a ocupat de igienizare lacului Fundeni și a malurilor acestuia, unde erau strânse zeci de tone de deșeuri. Fie că vorbim despre deșeuri casnice sau moloz de la lucrări, zona a devenit în timp o adevărată groapă de gunoi.

Acțiunea a avut rolul de a reda comunității aria respectivă. PS2 transmitea în noiembrie 2023, aproape de finalizarea ecologizării, următorul mesaj:

Ne-am propus să redăm comunității salba de lacuri a Sectorului 2, după ce zeci de ani a fost îngropată în gunoaie. Curățăm această resursă unică de infrastructură verde-albastră și ducem până la capăt proiectul de ecologizare a salbei de lacuri de la noi din sector.

În total, 60 de tone de gunoaie au fost strânse din zonă respectivă. Acum, Primăria își dorește să mențină curățenia. Astfel că, zona este supravegheată video, iar polițiștii locali îi sancționează pe cei care nu respectă legea.

Aceasta a fost și situația unui bucureștean care a decis să își lase sacii de gunoi pe malul lacului. Bărbatul a fost surprins pe camere, identificat și sancționat de agenții de poliție.

Iată mesajul transmis de Primarul Radu Mihaiu:

După 60 de tone scoase din lac, unii au crezut că le-a făcut loc de alt gunoi. S-au înșelat! Au fost amendați și obligați să-și ia gunoiul înapoi.

Nu permite să își bată unii joc de munca noastră. Vă vedem!

De asemenea, respectivul a fost obligat să vină și să ridice sacii de gunoi pe care îi abandonase pe marginea apei.

Cookies