VIDEO | Un bucureștean a rămas fără preșuri la mașină chiar la spălătorie. I le-ar fi furat chiar cel parcat lângă el: Nu preșurile contează, ci gestul.

13 iun. 2024
634 afișări
VIDEO | Un bucureștean a rămas fără preșuri la mașină chiar la spălătorie. I le-ar fi furat chiar cel parcat lângă el: Nu preșurile contează, ci gestul.
VIDEO | Un bucureștean a rămas fără preșurile din mașină la spălătorie. I le-ar fi furat chiar cel parcat lângă el: Nu preșurile contează, ci gestul. Sursa foto: Facebook / Ai parcat ca un bou București

Hoțul neprins e negustor cinstit, zice proverbul, în timp ce hoțul prins (cu preșuri) e… faimos pe Facebook. Un bărbat a postat pe grupul „Ai parcat ca un bou București” imagini de pe o cameră de filmat, spunând că șoferul dubei parcate de lângă mașina sa i-a furat preșurile puse la uscat. Se poate vedea cum bărbatul era aplecat și își aspira mașina în timp ce suspectul a luat preșurile și le-a băgat în dubă.

Un bărbat din București spune că un alt șofer oprit la aceeași spălătorie i-a furat preșurile puse la uscat și lasă și dovada video luată de pe camerele de filmat din locație. Pe imagini se poate vedea cum autorul postării de pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București” își aspiră mașina în zona din spate și în cadru apare șoferul dubei parcate chiar lângă el.

Un bucureștean a rămas fără preșurile de la mașină la spălătorie

După ce apare împreună cu familia sa, șoferul dubei vede că în fața autoturismului sunt puse la uscat mai multe preșuri, pe care le ia nonșalant și le aruncă pe bancheta dubei sale, după care pleacă. Întreaga scenă trece neobservată de cel care a postat imaginile și care era preocupat la acel moment să își aspire interiorul mașinii. Mai mult, acesta din urmă a spus că a depus plângere penală împotriva celui care l-a lăsat fără preșuri.

„Nu ne mai facem bine dacă am ajuns să furăm și preșurile de la spălătorie… să știi ca te ai ales cu o plângere penală. Nu preșurile contează, ci gestul.”, a scris „păgubitul” în descrierea postării.

Vă lăsăm mai jos videoclipul să vedeți cum toată scena s-a petrecut în mai puțin de jumătate de minut:

CITEȘTE ȘI

Cookies