VIDEO | Un bărbat din Sectorul 4 s-a apucat să smulgă niște stâlpișori montați în fața curții lui. Voia să parcheze, acum merge pe la tribunal, pentru distrugere

11 mai 2023
67304 Afișari
VIDEO | Un bărbat din Sectorul 4 s-a apucat să smulgă niște stâlpișori montați în fața curții lui. Voia să parcheze, acum merge pe la tribunal, pentru distrugere
VIDEO | Un bărbat din Sectorul 4 s-a apucat să smulgă niște stâlpișori montați în fața curții lui. Voia să parcheze, acum merge pe la tribunal, pentru distrugere. Sursa foto: Captură Facebook

Un bărbat din Sectorul 4 a încercat să smulgă câțiva stâlpișori de abia montați din fața casei pentru a-și putea parca mașina. Daniel Băluță a făcut publice imaginile surprinse pe camerele de supraveghere și a transmis că a fost făcută o plângere penală în acest caz.

Un bărbat din Sectorul 4 a încercat să-și facă loc de parcare și a început să lovească câțiva stâlpișori proaspăt montați

Problema parcărilor din București continuă să îi încurce pe foarte mulți dintre locuitori. Pentru că majoritatea șoferilor blochează accesul pietonilor pe trotuare, autoritățile iau măsuri și montează stâlpișori. Cu toate acestea, problema persistă, având în vedere că parcări amenajate tot nu sunt.

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a publicat imagini surprinse pe camerele de supraveghere în care un bărbat a încercat să smulgă stâlpișorii proaspăt montați în fața casei sale. Acest incident s-a întâmplat pe strada Nicolinei.

Stâlpișorii de abia au fost puși în ciment, iar bărbatul a prins ocazia perfectă pentru a-i lovi cât încă nu erau complet stabili.

Nici nu se întărise cimentul folosit pentru a fixa stâlpișorii, că un bărbat care locuiește pe strada Nicolinei s-a gândit să-i smulgă din asfalt și să își bată astfel joc de munca întregii noastre comunități, a spus Daniel Băluță pe pagina lui de Facebook.

Motivul acestuia, cel mai probabil, a fost de a-și asigura un loc de parcare în continuare în acea zonă, chiar dacă acest lucru este ilegal.

Motivul? Evident, acela de a se asigura că va putea parca în continuare ilegal pe trotuar!

Astfel, primarul Sectorului 4 a transmis că nu tolerează un astfel de comportament. Primăria s-a adresat Secției 16 de Poliție pentru a face o plângere penală în urma acestui incident. Bărbatul urmează să fie identificat și cercetat pentru distrugerea bunurilor publice.

Acesta este videoclipul postat de primar:

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies