VIDEO | Un bărbat din București a câștigat 6.000 de lei la păcănele și i-a pierdut cinci minute mai târziu. Doi tâlhari l-au pândit și jefuit pe o stradă din Sectorul 1

10 mai 2023
2319 Afișari
VIDEO | Un bărbat din București a câștigat 6.000 de lei la păcănele și i-a pierdut cinci minute mai târziu. Doi tâlhari l-au pândit și jefuit pe o stradă din Sectorul 1
VIDEO | Un bărbat din București a câștigat 6.000 de lei la păcănele și i-a pierdut cinci minute mai târziu. Doi tâlhari l-au pândit și jefuit pe o stradă din Sectorul 1. Sursa foto: Captură Antena 3 CNN

Un bărbat a câștigat 6.000 de lei la păcănele, însă nu a apucat să se bucure de ei, deoarece a fost jefuit în plină stradă, în Sectorul 1 al Capitalei.

Bărbatul a fost urmărit, lovit și după tâlhărit

Un bucureștean a câștigat 6.000 de lei după ce s-a jucat la păcănele. Însă, nu a apucat să ajungă cu banii acasă, întrucât a fost tâlhărit pe stradă de către doi indivizi.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care cei doi tâlhari l-au încolțit pe bărbat, l-au lovit, după care i-au furat banii.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliția Capitalei, cei doi făptași au fost reținuți și sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Ambii tâlhari erau cunoscuți pentru preocupări de natură infracțională.

În fapt, la data de 8 mai 2023, Secția 3 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, doi bărbați l-ar fi  deposedat, prin violență, de 6.000 de lei.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate au fost identificați cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei, ambii cunoscuți cu preocupări de natură infracțională.” se arată în comunicat

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați magsitraților cu propunere legală.

Ieri, 9 mai 2023, bănuiții au fost depistați și conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală. 

Cercetările sunt continuate de către Secția 3 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, a transmis Poliţia Capitalei.

Te-ar putea interesa și:

Cookies