VIDEO | Un bărbat a făcut „Schema din Berceni” și a furat dintr-o dubiță parcată pe o stradă din București. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere

05 sept. 2023
564 Afișari
VIDEO | Un bărbat a făcut „Schema din Berceni” și a furat dintr-o dubiță parcată pe o stradă din București. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere
VIDEO | Un bărbat a făcut „Schema din Berceni” și a furat dintr-o dubiță parcată pe o stradă din București. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Sursa foto: Facebook/ Ești din Berceni dacă.../ Aly Allynna

Un bărbat a stat să analizeze teritoriul, după care a deschis ușa unei dubițe și a furat ce i-a convenit dinăuntru. Toată întâmplarea a fost surprinsă pe camerele de supraveghere din zonă.

Întâmplarea s-a petrecut în Berceni

Luni, 4 septembrie 2023, un bărbat a furat dintr-o dubiță parcată pe o stradă din Berceni, după care a fugit.

Întâmplarea a fost surprinsă pe camerele de supraveghere, iar proprietara mașinii a constatat rapid furtul.

Femeia a postat un clip video cu momentul furtului pe pagina de Facebook „Ești din Berceni dacă…” și l-a avertizat, în mod public, pe șofer, că filmările deja au fost predate polițiștilor:

Pentru cel din imagine, ai face bine să înapoiezi ce ai furat luni la ora 14 din mașină. Am multe filmări cu tine, deja sunt date către poliție. Mai bine vii tu de bună voie la magazinul unde era parcată mașina…”

În filmuleț se observă cum bărbatul stă, verifică zona, după care deschide portiera dubiței și fură ce apucă. Ulterior, ca să nu fie prins, o ia la fugă.

Din imagini nu se observă unde era proprietara mașinii în momentul furtului.

Postarea femeii a fost văzută de zeci de bucureșteni.

Un bucureștean din Berceni a rămas fără bicicleta copilului

Un bucureștean care locuia în zona Berceni din Sectorul 4 al Capitalei s-a trezit fără bicicleta copilului său, în vârstă de 10 ani.

Se pare că un bărbat a pătruns în scara de bloc, s-a asigurat că nu e nimeni, după care a luat bicicleta și a fugit.

Bucureșteanul a menționat că bicicleta se afla pe holul blocului și că nu avea antifurt.

Incidentul s-a întâmplat chiar în ziua de Paște, pe 16 aprilie 2023. Bărbatul a postat pe Facebook cu două zile mai târziu, în speranța că poate cineva recunoaște individul.

Tăticul băiatului a spus că a sunat la poliție și că aceasta încearcă să îi dea de urmă individului. De asemenea, acesta a mai menționat că bicicleta abia fusese cumpărată în urmă cu trei săptămâni.

Citește mai multe AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies