VIDEO | Un bărbat a adormit pe mijlocul drumului, în Ferentari, în timp ce mai multe mașini treceau pe lângă el și îl claxonau. Un șofer s-a oprit și l-a ajutat să se ridice

08 nov. 2023
616 Afișari
VIDEO | Un bărbat a adormit pe mijlocul drumului, în Ferentari, în timp ce mai multe mașini treceau pe lângă el și îl claxonau. Un șofer s-a oprit și l-a ajutat să se ridice
VIDEO | Un bărbat a adormit pe mijlocul drumului, în Ferentari, în timp ce mai multe mașini treceau pe lângă el și îl claxonau. Un șofer s-a oprit și l-a ajutat să se ridice. Sursa foto: captură video Gândul

Un bărbat a adormit pe mijlocul străzii în Ferentari, în timp ce mai multe autoturisme treceau pe lângă el. Acesta se afla pe banda a doua de circulație.

Bărbatul mirosea puternic a alcool

În timp ce conducea pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, un șofer a observat că pe a doua bandă de circulație stătea întins un bărbat. Mai multe mașini și TIR-uri treceau pe lângă el, iar acesta nu avea nicio reacție.

Inițial, conducătorul auto a crezut că persoana respectivă a suferit un accident și este grav rănită.

După ce l-a claxonat de mai multe ori, șoferul s-a decis să coboare din mașină și să încerce să vorbească cu bărbatul, care, de fapt, era adormit, nu rănit.

Atunci, șoferul a simțit un miros puternic de alcool venind de la persoana întinsă pe jos. Ulterior, individul i-a spus șoferului că a adormit pe partea carosabilă. Acesta a fost ajutat să se ridice și să meargă în altă parte.

Incidentul s-a petrecut în Ferentari și a fost surprins într-o filmare făcută de către șoferul respectiv.

Filmarea a fost publicată de Gândul.ro.

O femeie s-a pus în genunchi pe o bandă de circulație, pe Calea Griviței

Un șofer din București a povestit pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” cum, în urmă cu câteva zile, a fost la un pas să lovească o persoană care se afla pe prima bandă, la umbra unui copac, în genunchi, pe Calea Griviței.

După ce a reușit să o evite în ultima secundă, bărbatul a oprit mașina și a mers la femeie, să verifice dacă este bine. Șoferul spune că este vorba despre o persoană cu probleme psihice, care i-a spus că a ales să stea acolo, pe șosea, pentru că nu-i dă nimeni de mâncare.

Conștient că nu a procedat bine, dar ca să evite o tragedie, bărbatul a decis să-i ofere 10 lei ca să-și cumpere ceva de mâncare.

Te-ar putea interesa și:

Cookies