VIDEO | Un asistent universitar din București a demisionat după ce le-a vorbit mizerabil studentelor sale pe Tik Tok. „Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină?”

27 ian. 2023
307 Afișari
VIDEO | Un asistent universitar din București a demisionat după ce le-a vorbit mizerabil studentelor sale pe Tik Tok. „Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină?”
VIDEO | Un asistent universitar din București a demisionat după ce le-a vorbit mizerabil studentelor sale pe Tik Tok. „Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină?”. Imagine simbol: Freepik

Un asistent universitar de la Universitatea Nicolae Titulescu din București le-a vorbit vulgar studentelor sale, într-un live pe Tik Tok. Acesta a demisionat la scurt timp după.

Bărbatul era asistent universitar titular la Facultatea de Drept, din cadrul Universității Nicolae Titulescu din București. El este fiul președintelui consiliului de administrație al Universității, Ioan Neagu.

Un asistent universitar din București a demisionat după ce le-a vorbit mizerabil studentelor

În timpul unui live pe Tik Tok, Constantin Marc Neagu, asistentul universitar, a inițiat o conversație nepotrivită cu studentele sale. Acesta susținea seminare la studenții din anul 4 de la Facultatea de Drept.

În timpul live-ului li s-a adresat în mod special fetelor de pe live, care îi erau și studente, spunându-le:

Ce voiam să te întreb, Erika? Acum pot, nu puteam să te întreb la seminar..Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină care să aibă și f***? Că tu le mai cunoști, mai stai de vorbă cu colegele tale. Poate ai idee.

Neagu și-a dat demisia pe data de 18 ianuarie, potrivit Clujust.ro.

Aducem la cunoștință persoanelor interesate că, la data de 19 ianurie 2023, domnul asistent universitar Constantin Marc Neagu a înaintat conducerii Universității Nicolae Titulescu din București demisia sa din funcția deținută, fără preaviz, act unilateral de voinţă care a produs efecte imediate, în sensul încetării raporturilor de muncă între universitate si domnul Constantin Marc Neagu. Universitatea ,,Nicolae Titulescu” din Bucureşti dezavuează categoric orice tip de comportament inadecvat al unui cadru didactic și aduce la cunoștinţă urmăritorilor acestei pagini că, pană la data de 18 ianuarie 2023, nu au existat sesizări privind un asemenea tip de comportament, transmite conducerea Universității, conform Digi24:

Potrivit Clujust.ro, foști studenți susțin că bărbatul ar mai fi avut și în trecut abateri similare, deși Universitatea susține că nu au existat sesizări cu privire la comportamentul lui Neagu.

Constantin Neagu, implicat într-un alt scandal anterior

Numele asistentului universitar a mai fost menționat într-un scandal din anul 2011. Se pare că, atunci, i-a împrumutat mașina sa unui prieten de-al lui care băuse și care nu deținea permis auto. Neagu se afla pe locul din dreapta șoferului, când mașina a fost implicată într-un accident pe Calea Victoriei. Mașina a acroșat 3 mașini parcate și un taxi care avea 2 clienți înauntru.

Șoferului i s-a făcut un etilotest din care a rezultat alcoolemie de 0,32mg/l.

Te-ar putea interesa și:

Cookies