VIDEO | Un angajat ALPAB a parcat pe mijlocul unei alei din Cișmigiu ca să tragă un pui de somn. După 10 minute, a început să spele trotuarul, pe ploaie

09 mai 2023
383 Afișari
VIDEO | Un angajat ALPAB a parcat pe mijlocul unei alei din Cișmigiu ca să tragă un pui de somn. După 10 minute, a început să spele trotuarul, pe ploaie
VIDEO | Un angajat ALPAB a parcat pe mijlocul unei alei din Cișmigiu ca să tragă un pui de somn. După 10 minute, a început să spele trotuarul, pe ploaie. Sursa foto: Captură Facebook

Un șofer a parcat mașina de la ALPAB pe mijlocul unei alei din Parcul Cișmigiu, s-a făcut comod cât i-a permis scaunul autoturismului și a tras un pui de somn. Motorul… l-a lăsat pornit, iar vizitatorii parcului au inhalat noxele produse.

Un angajat ALPAB și-a parcat mașina în mijlocul unei alei din Cișmigiu și a tras un pui de somn

Să parchezi mașina ALPAB cu motorul pornit, în mijlocul Parcului Cișmigiu, monument istoric, și să tragi un pui de somn în timp ce oamenii inhalează noxele tale, culmea, pe banii lor…, a fost mesajul transmis de o doamnă însoțit de videoclipul în care este surprins șoferul care dormea în mașina ALPAB.

Când plouă, angajații sunt trimiși să spele trotuarele, dar cum vremea e de așa natură încât te moleșește, unii dintre ei trag pe dreapta pentru a-și face somnul de după-amiază, fapt pe care și autoarea postării l-a subliniat.

Apoi să speli trotuarul când afară plouă. E doar o zi normală din București.

Doamna a insistat minute bune și l-a rugat pe șofer să mute mașina (parcată strategic în mijlocul aleii) și l-a întrebat de ce ține motorul pornit dacă nu folosește autoturismul. Bărbatul, profund enervat de insistențele doamnei, pune întrebarea „Doamnă, dumneavoastră nu aveți ce face?” și iese din mașină pentru a-și sublinia iritarea gesticulând puternic.

În cele 20 de minute în care și-a lăsat motorul pornit, acesta își aștepta un coleg, i-a explicat doamnei. După alte 10 minute, colegul a apărut și pentru a nu părea că stau degeaba, acesta a început să ude cu un furtun trotuarul. Pe ploaie. În timp ce ploua.

O persoană a povestit în secțiunea de comentarii o întâmplare asemănătoare. Aceasta i-a văzut pe angajați cum udau florile tot pe ploaie:

Eu i-am vazut când udau florile pe ploaie, deci e ceva obișnuit…, C. A.

Videoclipul poate fi vizionat aici:

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies