VIDEO | Trepied, motănelul din București cu doar trei piciorușe funcționale. Acum este la un cabinet veterinar, dar așteaptă să fie luat acasă de un om iubitor. Trepied a fost adoptat | UPDATE

24 mai 2023
745 afișări
VIDEO | Trepied, motănelul din București cu doar trei piciorușe funcționale. Acum este la un cabinet veterinar, dar așteaptă să fie luat acasă de un om iubitor. Trepied a fost adoptat | UPDATE
VIDEO | Trepied, motănelul din București cu doar trei piciorușe funcționale. Acum este la un cabinet veterinar, dar așteaptă să fie luat acasă de un om iubitor. Sursa foto: Tik Tok/ Ionuț Bodonea

Articol susținut de The Vets.

Trepied, un motănel simpatic cu ochi verzi, vrea să fie adoptat! Din februarie tot așteaptă să își găsească o familie care să aibă grijă de el.

UPDATE | Trepied și-a găsit o căsuță. Ionuț Bodonea a anunțat că Trepied a fost adoptat, iar în comentariile postării sale se afla chiar stăpânul acestuia, care a confirmat adoptarea motanului.

UPDATE: Sunteți minunați și vă ador! Trepied și-a găsit căsuță!” a scris Ionuț Bodonea pe Instagram

De unde vine numele de „Trepied”

Trepied este un motănel gri, foarte carismatic, care este în căutarea unei familii. Motanul și-a pierdut abilitatea de a folosi un picior atunci când locuia pe străzi, dar a fost salvat de niște oameni buni și luat de acolo.

Acum, Trepied se află la un cabinet veterinar din București, unde, din februarie, așteaptă să fie adoptat.

Povestea motanului a fost postată de Ionuț Bodonea, un Stand-up comedian, pe pagina sa de Tik Tok:

El este Trepied! Trepied a fost team leader într-o multinațională din București. Dar, din cauza unor circumstanțe nefavorabile, a ajuns pe străzi. Pe străzi, și-a pierdut abilitatea de ași folosi un picior, de unde și numele, Trepied!

Dar, a fost salvat de niște oameni buni și adus la un cabinet veterinar, unde stă din februarie și așteaptă să își găsească o casă.”

Ionuț Bodonea i-a întrebat pe internauți dacă nu cumva și-ar dori ei să adopte motanul. Mai mult decât atât, s-a oferit să îl aducă la ușa persoanei care îl dorește.

Nu vrei tu să-l iei, domnule? Sau poate să dai un share să îl ia cineva? Te rog eu mult. Ți-l aduc și personal acasă!” a scris stand-up comedian-ul pe Tik Tok

Stand-up comedian-ul a spus că Trepied este corcitură cu albastru de Rusia și că va invada, cu siguranță, inima celui care îl va adopta.

Mai mulți internauți au comentat la clipul video postat de Ionuț, spunând că și-ar dori motanul și cerând mai multe detalii despre el.

Motanul Trepied tot speră că va avea noroc și că își va găsi o familie care îl va prețui așa cum trebuie!

Te-ar putea interesa și:

Cookies