VIDEO | Traficanți de droguri, surprinși în timp ce își vindeau marfa în toiul zilei, în centrul Capitalei. „Nu îi deranjează niciodată poliția”

18 iul. 2023
1058 Afișari
VIDEO | Traficanți de droguri, surprinși în timp ce își vindeau marfa în toiul zilei, în centrul Capitalei. „Nu îi deranjează niciodată poliția”
VIDEO | Traficanți de droguri, surprinși în timp ce își vindeau marfa în toiul zilei, în centrul Capitalei. „Nu îi deranjează niciodată poliția” | Sursa foto: Captură YouTube/G4Media

Mai mulți traficanți de droguri au fost observați de un cititor G4Media atunci când vindeau substanțe ilegale clienților în apropiere de Piața Unirii, într-o zonă care este tranzitată în fiecare zi de mii de bucureșteni. Aceștia au fost filmați când vindeau plicuri cu substanțe albe fără să aibă vreo remușcare.

Traficanți de droguri, surprinși în timp ce își vindeau marfa în toiul zilei, în centrul Capitalei

Persoana care a filmat momentul în care traficanții vindeau droguri pe stradă, în plină zi, a declarat următoarele pentru G4Media.ro:

Sunt zilnic aici, nu le pasă de nimeni, de trecători, de copii. Nu îi deranjează niciodată poliția, pur și simplu nu există poliție, deși e de notorietate faptul că zona e fieful traficanților de droguri ieftine.

În urmă cu două săptămâni, G4Media a scris despre o situație tulburătoare întâlnită în zona delimitată de Strada Colţea, Calea Moşilor şi Biserica „Sfântul Gheorghe Nou”, aceasta fiind un rai al traficului de droguri.

Aici se află zeci de consumatori de droguri în agonie. Fie că stau întinşi pe bănci sau direct pe asfalt, imaginea este sinistră.

Majoritatea dintre aceștia au pe corp răni deschise la picioare sau la mâini care le produc dureri foarte mari. Rănile ar fi produse de un nou cocktail de droguri sintetice extrem de periculos pe care îl consumă. Substanța ar fi foarte ieftină și este apărută recent pe piața din România.

La orice oră din zi, în centrul Capitalei, se află zeci de persoane care se află într-o astfel de situație, iar autoritățile nu iau nicio măsură.

Sute de pliculețe de droguri au fost descoperite într-o casă nelocuită din Sectorul 2

În seara zilei de 1 iulie 2023, în jurul orei 21:30, polițiștii au descoperit 12 persoane cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani care se comportau precum persoanele care consumă substanțe interzise, a transmis Poliția Capitalei, conform News.ro.

În imobil au fost găsite 241 de pliculețe din plastic care conțineau substanțe despre care anchetatorii suspectează că ar fi stupefiante.:

În urma activităţilor specifice s-a stabilit că, la o adresă din Sectorul 2, în interiorul unui imobil dezafectat, mai multe persoane ar consuma substanţe interzise de lege şi ar deţine cantităţi însemnate de stupefiante.

Astfel, la data de 1 iulie 2023, în jurul orei 21.30, au fost depistate 12 persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 45 de ani, care aveau un comportament asemănător persoanelor care consumă substanţe interzise.

De asemenea, în interiorul locaţiei, au fost găsite şi ridicate 241 de pliculeţe de tip zip, în interiorul cărora exista un praf alb pulverulent, despre care există suspiciunea că ar fi substanţe stupefiante.

Potrivit unor surse judiciare care au transmis pentru news.ro, imobilul era folosit ca loc de întâlnire, nu ca locuință, de către persoanele bănuite că mergeau acolo pentru a se droga.

Cazul a fost preluat de agenții de poliție din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, care urmează a sesiza DIICOT.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies