VIDEO | Trafic deschis pe noul bulevard Iuliu Hațieganu. Negoiță: N-a fost ușor, n-am plecat o zi în concediu, dar s-a meritat. Parcă ar cam vrea statuie

04 sept. 2023
760 Afișari
VIDEO | Trafic deschis pe noul bulevard Iuliu Hațieganu. Negoiță: N-a fost ușor, n-am plecat o zi în concediu, dar s-a meritat. Parcă ar cam vrea statuie
VIDEO | Trafic deschis pe noul bulevard Iuliu Hațieganu. Negoiță: N-a fost ușor, n-am plecat o zi în concediu, dar s-a meritat. Parcă ar cam vrea statuie. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoita

Vineri a fost deschis traficul pe noul bulevard Iuliu Hațieganu, iar Robert Negoiță le transmite bucureștenilor că în zonă se circulă foarte bine, nu se prind nici măcar două semafoare în intersecție. Primarul Sectorului 3 îi invită pe șoferi să vină și să vadă cu ochii lor, să se convingă.

Totodată, Negoiță a mai spus că nu a plecat în concediu pentru că a trebuit să se ocupe de acest proiect.

Noul bulevard Iuliu Hațieganu

Primăria Sectorului 3 a anunțat vineri, 1 septembrie 2023, că a fost deschis traficul pe noul bulevard Iuliu Hațieganu. Lucrările au fost finalizate în 60 de zile, iar artera de circulație a fost lărgită de la două la patru benzi.

Strada Iuliu Hațieganu face legătura între Sectorul 3 și Sectorul 4, iar până acum era un drum cu două benzi pe care se circula foarte greu la orele de vârf.

Așadar, Primăria Sectorului 3 a demarat lucrări de supralărgire pentru a transforma această stradă într-un bulevard așa cum este normal să fie o cale de acces ce leagă două sectoare ale Capitalei. În doar două luni, strada Iuliu Hațieganu a devenit o cale de acces cu patru benzi pe care acum se circulă în condiții normale, transmite PS3.

Ce a presupus lucrarea: realizarea a 18.900 mp de cale rutieră, construirea de trotuare cu pavaj, dar și spațiul verde adiacent ce va fi amenajat în perioada următoare. Costul total a fost de 8.836.400,39 lei.

Robert Negoiță: Se circulă bine, nu prinzi nici măcar două semafoare

Robert Negoiță a mers vineri, 1 septembrie, pe noul bulevard Iuliu Hațieganu, unde a declarat că se circulă foarte bine:

Acum 60 de zile făceam primul live de pe Iuliu Hațieganu, fix din locul ăsta. Eram în curtea unității militare, era aici un haos, circulație blocată, arăta rău de tot…se circula foarte greu. Am promis 60 de zile, astăzi se împlinesc cele 60 de zile (01.09.2023).

Aproape am finalizat de turnat asfaltul, mai e puțin. Suntem într-o mică întârziere pentru că aici au fost schimbate toate utilitățile: canalizare, apă, tot. Au fost lucrări foarte complexe care n-au depins doar de noi (…). Nu e simplu să faci un bulevard întreg de la zero.

Și așa cum am zis…se circulă fluid. Uitați ce circulație avem aici! Da, se circulă bine. Nu se așteaptă deloc, nu prinzi nici măcar două semafoare. Nu! Nu prinzi două semafoare. Veniți și vedeți! Convingeți-vă! Bulevard făcut în 60 de zile. N-a fost ușor, dar se merită, s-a meritat. N-am plecat o zi în concediu pentru că am avut acest proiect (…), a spus Robert Negoiță într-un live pe Facebook, vineri, 1 septembrie.

VIDEO

Cookies