VIDEO Tentativă de suicid la metrou, la stația Izvor. Pasagerii au sărit în ajutorul persoanei căzute pe șine

VIDEO Tentativă de suicid la metrou, la stația Izvor. Pasagerii au sărit în ajutorul persoanei căzute pe șine
VIDEO Tentativă de suicid la metrou, la stația Izvor. Pasagerii au sărit în ajutorul persoanei

Un bărbat s-a aruncat în fața metroului la stația Izvor, însă garnitura a reușit să oprească la timp și a evitat tragedia.

Incidentul a avut loc la primele ore ale dimineții, la 07:52, iar bărbatul a fost scos în viață de pe șinele de tren după ce mai mulți călători au sărit să-l ajute.

Circulația la metrou a fost blocată până la ora 08:06.

În imaginile postate pe Facebook se poate observa cum bărbatul este luat de mai mulți bărbați și un polițist și-l readuc pe acesta pe peron.

Te poate interesa și…

Metrorex a informat că tentativa de suicid a fost evitată de mecanicul de tren, iar călătorul a fost scos în siguranță din calea de rulare.

„Metrorex informează că astăzi, 06.01.2022, în jurul orei 07:52, la stația de metrou Izvor, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, a fost o tentativă de suicid evitată de mecanicul de tren. Călătorul a fost scos în siguranță din calea de rulare. Circulația trenurilor de metrou a suferit mici întârzieri. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost necesară intervenția organelor competente”, au precizat reprezentanții Metrorex.

Atenție, imagini cu impact emoțional