VIDEO | Sute de bucureșteni sunt revoltați din cauza zgomotului produs de o terasă din Sectorul 3. „Managerul și angajații încearcă să ne intimideze”

09 iun. 2023
7178 Afișari
VIDEO | Sute de bucureșteni sunt revoltați din cauza zgomotului produs de o terasă din Sectorul 3. „Managerul și angajații încearcă să ne intimideze”
VIDEO | Sute de bucureșteni sunt revoltați din cauza zgomotului produs de o terasă din Sectorul 3. „Managerul și angajații încearcă să ne intimideze”. Sursa foto: Captură YouTube G4Media

Sute de bucureșteni din Sectorul 3 sunt revoltați din cauza zgomotului puternic care se aude de la o terasă care se află în apropierea Aleii Stănilă. În această locație se afla cinematograful în aer liber Gloria, fiind transformat într-o terasă cu concerte în aer liber care are o suprafață de peste 5.000 de metri pătrați.

Bucureștenii sunt revoltați din cauza zgomotului care vine de la terasă. Sunt amenințați de angajați și de managerul terasei

Locuitorii din acea zonă, deranjați de poluarea fonică, au sesizat de multe ori autoritățile, însă în continuare se confruntă cu aceeași problemă. Aceștia susțin că deseori sunt intimidați de angajații terasei sau de managerul acesteia.

Aceasta este o declarație oferită de o bucureșteancă pentru G4Media.ro:

Seara cand ajung acasă, zgomotul infernal, ma refer la cel din casă, inclusiv cu geamurile inchise, mă scoate în strada. In strada, care e de fapt o alee, e plin de masini, oameni si politie care vin doar să se asigure că evenimentul domnului P. (n.r.- manager) se desfasoară conform planului. Domnul P. încearcă să ne intimideze punandu-și „gorilele” să se infiltreze in grupul nostru, să ne filmeze, ba chiar a si chemat politia pe motiv ca blocăm circulatia.

Ce am facut pana acum: plângeri la Politie, la Garda de Mediu, la primărie, la Enel si Apanova, bănuim ca s-au înțepat ilegal în structurile existente și nici nu auzim un generator. Poliția nici macar nu stim daca a dat o amenda – cu atat mai mult cu cat domnul P. ne-a amenintat de fata cu dansii ca trimite controalele la asociatiile de locatari.

Garda de Mediu are program pana la 18, iar concertele incep la 20/20:30, de joi pana sambata. Incercam sa strangem semnaturi si sa-l dam in judecata. Pluteste în aer o stare de frică, incertitudine și anxietate. Va rog din suflet sa ne ajutati în orice fel puteti!

PS3 a oferit un răspuns pentru G4Media.ro spunând că de-a lungul anilor au fost amendate pentru diverse nereguli mai multe societăți comerciale care și-au desfășurat activitatea pe fosta locație a Cinematografului Gloria.

Societatea comercială a fost amendată din cauza mai multor nereguli

Actualul deținător al imobilului a fost amendat cu suma de 1.000 de lei pentru executarea unor lucrări fără autorizație pe Aleea Stănilă nr. 2.

O altă amendă de 4.000 de lei a fost dată pentru că, pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați închiriată unei societăți comerciale în vederea desfășurării activității de alimentație publică, aceasta a realizat mai multe lucrări fără autorizație de construire.

Agenții de poliție locali din Sectorul 3 au efectuat verificări în urma cărora au constatat că agentul economic își desfășoară activitatea de alimentație publică pe terasa amplasată pe domeniul privat fără să dețină aviz de funcționare comercială eliberat de PS3. Prin urmare, societatea a fost amendată cu 2.500 de lei.

Pentru activitatea de subînchiriere a spațiilor fără să aibă acord de funcționare comercială eliberat de PS3, agentul economic a fost sancționat cu 2.000 de lei.

PS3 a transmis că, în urma unor verificări, societatea a mai fost sancționată pentru:

  • neafișarea într-un loc vizibil a datelor de identificare: amendă 2.000 de lei,
  • neafișarea unui orar de funcționare într-un loc vizibil la intrarea în unitate: amendă 500 de lei.

De asemenea, mai multe sesizări referitoare la tulburarea ordinii și liniștii publice au fost înregistrate la nivelul Direcției Generale de Poliție Locală în perioada 11-13 mai 2023.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies